Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym zaproponować dodanie na serwer komendy /knife która dawałaby nam możliwość wyboru noża z dodatkowymi "atrybutami" między innymi nóż który po wyjeciu go dawałby nam większą mobilność, z mniejszą grawitacją, 1/1 z kosy na lpm, jakis z lekka widzialnością na nożu wiadomo opcjonalnie bez przesady no i wiele innych kwestia wyobraźni i dogadania z graczami jeśli pomysł się podoba niech każdy dorzuci coś od siebie w komentarzu jak dany nóż mógłby się nazywać plus co by dawał po jego wyjęciu.

• Lubię To! 1
Napisano

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Wspierający
Napisano

Mi osobiście średnio podoba się pomysł, by iść w stronę serwera 4fun z jakimiś mocami. Pomysł nie powiem, że jest beznadziejny, ale nie na ten serwer, tak mi się przynajmniej wydaje. Gdybym chciał pograć z niewidzialnością, szybkością czy czymkolwiek, poszedłbym na 4fun + klasy, bądź jakiegoś CODa.

Dla mnie nie do przyjęcia propozycja

• Lubię To! 1
Napisano (edytowane)

Osobiście jestem za, nie trzeba odrazu nie wiadomo jaką prędkość dodawać ale minimalnie większą no gdyby nie patrzeć to nóż a nie broń Ak-47 czy jaka kolwiek inna :) 

Edytowane przez ><-SpizganY-><
Napisano

To już zbyt bardzo podchodzi pod serwer 4fun. Jak dla mnie nie powinno mieć racji bytu takie coś, chyba, że przemodujecie serwer na 4fun :D

• Administrator
Admin
Napisano

Wszystko fajnie, ale to nie jest serwer COD MOD, ani 4fun

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-odrzucona.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania