NqDE Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Witam chciałbym zaproponować dodanie na serwer komendy /knife która dawałaby nam możliwość wyboru noża z dodatkowymi "atrybutami" między innymi nóż który po wyjeciu go dawałby nam większą mobilność, z mniejszą grawitacją, 1/1 z kosy na lpm, jakis z lekka widzialnością na nożu wiadomo opcjonalnie bez przesady no i wiele innych kwestia wyobraźni i dogadania z graczami jeśli pomysł się podoba niech każdy dorzuci coś od siebie w komentarzu jak dany nóż mógłby się nazywać plus co by dawał po jego wyjęciu. 1 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]@ Użytkownik "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
D3M0N Napisano 26 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 26 Czerwca 2024 Mi osobiście średnio podoba się pomysł, by iść w stronę serwera 4fun z jakimiś mocami. Pomysł nie powiem, że jest beznadziejny, ale nie na ten serwer, tak mi się przynajmniej wydaje. Gdybym chciał pograć z niewidzialnością, szybkością czy czymkolwiek, poszedłbym na 4fun + klasy, bądź jakiegoś CODa. Dla mnie nie do przyjęcia propozycja 1 Przetłumacz na Angielski
^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 (edytowane) Osobiście jestem za, nie trzeba odrazu nie wiadomo jaką prędkość dodawać ale minimalnie większą no gdyby nie patrzeć to nóż a nie broń Ak-47 czy jaka kolwiek inna :) Edytowane 26 Czerwca 2024 przez ><-SpizganY-><
Sosna Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 To już zbyt bardzo podchodzi pod serwer 4fun. Jak dla mnie nie powinno mieć racji bytu takie coś, chyba, że przemodujecie serwer na 4fun :D
Administrator Kubaa. >> Napisano 26 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 26 Czerwca 2024 Wszystko fajnie, ale to nie jest serwer COD MOD, ani 4fun Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 26 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 26 Czerwca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi