nvy_05 Posted June 15 Share Posted June 15 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Bot Lol Mi Cie [#38] Mam 24 lata. Mieszkam w małej wsi w centralnej części Polski. Przygodę z cs’em zaczęłam mając 11 lat, ale gram również w inne gry, między innymi w Battlefield, Apex Legends, Wiedźmin, itp. Bywam czasami na Waszych serwerach CS 1.6, ale preferuję bardziej siedzenie na forum i discordzie. Oprócz pykania w gierki lubię grać w siatkówkę i piłkę ręczną. Interesuję się także sztuką oraz gotowaniem. Lubię śpiewać, a kiedyś grałam nawet na gitarze. Uwielbiam horrory, dokumenty kryminalne oraz podcasty o tej tematyce. Mam też fioła na punkcie butów i perfum. Czy wiesz o kim jest mowa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted June 15 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted June 15 @ klamerka na 100% po tym BF'ie „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts