nvy_05 Posted June 1 Share Posted June 1 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Mykmyk [#36] Mam 21 lat. Mieszkam na śląsku, a dokładniej w Siemianowicach Śląskich obok Katowic. Niedaleko znajduję się park górnik, który jest bardzo duży - super się tam jeździ na rowerze. W pobliżu jest tak zwana “Rzęsa”, gdzie są stawy - można tam zrobić grilla, nakarmić kaczuchy lub po prostu odpocząć. W Siemianowicach są też ciekawe miejsca takie jak Pałac Donnersmarcków czy Bażantaria. Jeśli chodzi o mój wygląd to mam średniej długości włosy (ciemny blond), brązowe oczy, 150 centymetrów wzrostu i jestem raczej szczupłą osobą. Uwielbiam gotować, ale to z tego względu, że z zawodu jestem kucharzem, więc nic dziwnego. Aktualnie pracuje w handlu. Jeżdżę na rowerze, czytam książki, kocham oglądać horrory i bardzo lubię śpiewać. Ponadto uwielbiam zwierzęta, jestem po kursie behawiorystycznym (psia psychologia), więc interesuję mnie tematyka związana z psim charakterem czy zachowaniem, oparta również trochę o psią anatomię lub problemy zdrowotne. Czy wiesz o kim jest mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts