Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick w grze: Baklazan Blazej
Doświadczenie:Brak jeśli chodzi o CS, lecz mam doświadczenie jeśli chodzi o spełnianie funkcji administratora np. na grupach/czatach na FB
Staż na serwerze: Kilka dni ponieważ miałem kilkuletnią przerwe na CS, ale jestem aktywny codziennie oraz bardzo bym chciał zadbać i utrzymać serwer jak najdłużej oraz jak w najlepszym porządku
Znajomość AMXX [1-10]: 4/10 
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:
Dlaczego chcesz admina?: Mimo, że gram krótko na tym serwerze, to po mojej przerwie od gierki to jedyny serwer na który wchodzę. Sprzyja mi atmosfera jak i całokształt serwera. Jestem konsekwentny jeśli chodzi o spełnianie danej roli, ale też bardzo pomocny oraz wspierający jeśli chodzi o jakikolwiek temat. Mam również poczucie humoru, więc to też sie przyda dla innych nie tylko by pograć, ale też miło spędzić czas grając. Gram od niedawna, ale bardzo szybko nawiązałem komunikacje z innymi graczami. Komunikacja jak i relacje z innymi graczami są bardzo ważne, po to aby sprawiać by jak najdłużej grali oraz zapraszali znajomych. Postaram sie jak najlepiej zadbać o serwer jak i wszystkich graczy na nim. 
Kontakt:
Twój SteamID: STEAM_0:0:550421903
Link do profilu steam: 
Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):

Kubaa. >>,

Pomimo średniego doświadczenia, daje Ci szanse okres próbny 3 tygodnie

• Haha 1
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania