nvy_05 Posted May 25 Share Posted May 25 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Rey [#35] Jestem jeszcze młodym chłopakiem. Status - wolny. 15 dni temu stuknęło 25 lat :D Pochodzę z małej wioski blisko Lubawy. Od 5 lat pracuję jako informatyk w firmie specjalizującej się w produkcji mebli (na pewno wszyscy kojarzą sklepy pewnej szwedzkiej firmy z zółto-niebieskim logiem, wiadomo o jaką chodzi :D). Na forum zarejestrowałem się kilka miesięcy temu, ze względu na nasz największy serwer DD2, na którym pogrywam (mała podpowiedź dla zgadujących, jestem graczem z obecnej TOP10). Uwielbiam słuchać dobre łupanki, jestem wielkim fanem motoryzacji, lubię jeździć na zloty moim gruzem (Golf 5 GTI), intensywnie śledzę zmagania królowej motorsportu czyli F1, od kilku lat oglądam również dart. Na forum nie jestem zbyt aktywny, jak ktoś chciałby mnie ujrzeć/usłyszeć to najszybciej na DD2. Niektórzy gracze z tego serwera mogą mnie kojarzyć z częstego narzekania jak mi nie idzie, bo to w sumie jest dość charakterystyczne dla mnie xD Czy wiesz o kim jest mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted May 25 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted May 25 @ Caluj_W_Pierscien „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLIWIA Posted May 25 Share Posted May 25 @ Mykmyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rbiq Posted May 25 Share Posted May 25 @ Mykmyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorysS Posted May 25 Share Posted May 25 @ Mykmyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caluj_W_Pierscien Posted May 26 Share Posted May 26 @ Mykmyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts