Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aktualna pula map serwera FFA :p

========================================================================================================================================================

Legenda --> Na zielono mapy które zostają na czerwono do usunięcia

Przepraszam za używanie kolorów zielonych i czerwonych

Pozdrawiam Bocik :P

images.png

• Lubię To! 3
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano
  • Super! 1

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

Wspierający
Napisano

Nie no jest ogólnie lipa z tym co piszesz. Są standardowe mapy, na których ludzie czasem mało wbijają. Chcesz dodawać mapy, które nie będą grywalne - cache, bądź powiększać aktualne z india na india2 czy snow na snow2, w momencie kiedy nie ma jak zatrzymać stałych graczy i tych graczy jest zbyt mało na takie mapy.Co do mapy Indie, nie ruszać nic, cieszy się zainteresowaniem, po co kombinować. Co do nieużytkowanych map, pisałem propozycję, by przejrzeli logi i ilości graczy i sami zdecydowali co się nada, ja z grubsza ruszyłem mapy grywalne, by je zostawić.

Na ten moment bym nic nie dodawał, jedynie usunął niepotrzebne. Nie ilość, a jakość da sukces. Będą ludzie, będzie można powiększać mapy czy dodawać nowe, póki tych graczy nie ma, będzie wprowadzało chaos 

• Lubię To! 2
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano
W dniu 19.05.2024 o 19:56, D3M0N napisał:

Nie no jest ogólnie lipa z tym co piszesz. Są standardowe mapy, na których ludzie czasem mało wbijają. Chcesz dodawać mapy, które nie będą grywalne - cache, bądź powiększać aktualne z india na india2 czy snow na snow2, w momencie kiedy nie ma jak zatrzymać stałych graczy i tych graczy jest zbyt mało na takie mapy.Co do mapy Indie, nie ruszać nic, cieszy się zainteresowaniem, po co kombinować. Co do nieużytkowanych map, pisałem propozycję, by przejrzeli logi i ilości graczy i sami zdecydowali co się nada, ja z grubsza ruszyłem mapy grywalne, by je zostawić.

Na ten moment bym nic nie dodawał, jedynie usunął niepotrzebne. Nie ilość, a jakość da sukces. Będą ludzie, będzie można powiększać mapy czy dodawać nowe, póki tych graczy nie ma, będzie wprowadzało chaos 

Zgadzam się z tym co mówi D3M0N. 
Zbierzemy się w jakiś dzień wszyscy i pogadamy o serwerze co można poprawić aby bardziej zachęcić graczy do pozostania z nami. 

• Lubię To! 2

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

propozycja-odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania