Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Skarga na admina t0rbiq

Recommended Posts

Nick:Adkk
Data i godzina: 15:10 17.05.2024
Dowód:image.thumb.png.47568812167d2c3839996f587d405850.pngimage.thumb.png.8204b5e79a763c6eed180bf60907167e.png
Serwer:Only dd2 54.38.131.56:27015
Świadkowie:
Uzasadnienie. Witam wklejam tu dwa screeeny na tego admina zaraz moge dokleic reszte , mi tam 3h za obraze minie jemu prosze o stosowna kare, gdyż nagrywalem demko na gracza na spect bo admini nie reaguja nagrywam nagrywam zaraz kick afk to wchodze mowie ze po co mnie kickuje jak demko na gracza krece, na co dostalem odrazu pocisk ze od tego sa admini wiec wytlumaczylem mu w slowach chyba ci sie cos pojebal* bo demko moze krecic kazdy ... Takze dostalem bana za obraze chodz jak widac na screenach odrazu bylem przez niego prowokowany . Koniec koncow prosze o sprostowanie tego admina bo nie jest bogiem gry i o ukaranie go w najwyzszy mozliwy sposob bo jest zwyklym prostakiem DZIEKUJE ZA UWAGE 

• Haha 6
  • Nie mam pytań 1

Posted (edited)

Dodam ze randomem nie jestem paru graczy mnie kojarzy udzielam sie na mikro itp to ze gosc wchodzi raz na chu* wie kiedy na serwer i nie wie co sie dzieje to juz jego sprawa

wytnij z konsoli ze to juz bylo po banie na 3h :)

dalej kontynuuje skarge wiadomo swoj swojego broni jak pies psa

22 minuty temu, joolz. napisał:

Chlopie nie chciej aby wzieli logi bo dostaniesz wydluzonego bana za swoje zachowanie. Nie Ty jestes od krecenia demek , bylo pisac u@ , stoisz afk dostajesz kicka.Proste

(GRACZ) Adkk :   smieciu 

(GRACZ) Adkk : zjebie

itp. 

i chlopie co ty mi bedziesz gadal ze nie ja jestem od krecenia demek nastepny ku**a krol majestatu sie znalazl chlopcze moge ku**a ciebie nawet nagrywac jak chce

22 minuty temu, joolz. napisał:

Chlopie nie chciej aby wzieli logi bo dostaniesz wydluzonego bana za swoje zachowanie. Nie Ty jestes od krecenia demek , bylo pisac u@ , stoisz afk dostajesz kicka.Proste

ps. nie strasz nie strasz. Dobrze, ze on kliknal bo ode mnie polecialbys na dzien i bys tak nie szczekal. Na Twoja skarge wnioskuje i przedluzenie bana za wyzywanie po i przed banem

itp. 

Po tych twoich zdjecich na insta chetny jestem spotkac sie twarza w twarz i zobaczymy kto bedzie przestraszony pioneczku..

Moim zdaniem to powinien ci zostac odebrany admin za prowokacja,brak kultury (tak samo), patrzenie z gory, i jakies chore nie spełnione ambicje bycia kims :)

Edited by Adek
  • Haha 5

Posted (edited)

ps. nie strasz nie strasz. Dobrze, ze on kliknal bo ode mnie polecialbys na dzien i bys tak nie szczekal. Na Twoja skarge wnioskuje i przedluzenie bana za wyzywanie po i przed banem

krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje , nie bije dzieci bo bym Cie uszkodzil i bys mial wolne od krecenia demek.

itp. 

Edited by joolz.
  • Lubię To! 2
  • Haha 1

Po 1, wbijasz na serwer i już się nie potrafisz zachować

image.thumb.jpeg.bcce4dc8da632d6793b9f5e8177b2fe6.jpeg

odpowiedziałem Ci, a Ty dalej:

image.thumb.jpeg.ac0e2895c6e7f76fc873cc59166f39fb.jpeg

a ty dalej jak prymityw:

image.thumb.jpeg.955103531f985f7d74c74b4336980f89.jpeg

Więc Ci odpowiedziałem jak prymitywowi:
image.thumb.jpeg.d027f3bcbb38419fb7033591b35c8254.jpeg

i nagle kolega się bardzo zdenerwował chyba:

image.thumb.jpeg.8fce259d8dadc67d48b4be20a1afe14f.jpeg

i za tego "zjeba" dostałeś 3 godziny, ale jest dalszy ciąg: 

image.thumb.jpeg.d0e175c6bec985e587d1ab68691c8c9e.jpeg

Ogólnie to z kulturą masz raczej niewiele wspólnego, ten śmieć już był po banie, także więc wnoszę o przedłużenie bana do tygodnia z racji tego, że nie potrafisz się zachować i utrzymać nerwów na wodzy.

P.S. Nie spamuj postami, tylko edytuj. Buźka :*

• Lubię To! 1

spacer.png

Jak ty masz toxic zachowanie typie.  Jestes Afk dostajesz kicka i sie prujesz i obrazasz admina i to nie jednego i piszesz skargę ? proszę Cię nie osmieszaj się... jak dla mnie temat do zamkniecia i przedluzenie bana na tydzien dla tego klienta :o

(GRACZ) Adkk :   zjebie
same mile rzeczy

(GRACZ) Adkk : smieciu

jak dla mnie tyle wystarczy ;p

• Lubię To! 2

Posted (edited)

Z tymi 9h na serwerze jesteś faktycznie bardzo znana persona. Bardziej od chłopaków z topki. Temat zamykam narazie żeby uniknąć zbędnego spamu sprawdzę logi i hltv i wydam werdykt. Esza

ED. 1

Adkk -15:04:04- 'say' "ku**a aimik"
Adkk -15:04:05- 'say' "p***a"
Adkk -15:04:06- 'say' "jebana"

Adkk :   smieciu 

Adkk : zjebie

+ to co na screenach się zgadza 

+ wyzwiska po banie 

+ jeszcze sprawdziliśmy logi trochę wstecz i znaleźliśmy taką perełkę 
Adkk -09:16:17- 'say' "ramzes ty kurwo jebana"

plugin wykrył jak stoisz 2 rundy na afku, dostajesz za to kicka. Nawet na spect nie byłeś więc nie wiem jakie ty demko kręciłeś chyba sobie jak stoisz afk. 

Wracasz i coś sapiesz do admina że dał ci kicka za afk. Nie jesteś od nagrywania demek od tego są admini na serwerze. Skargę odrzucam a bana przedłużam ci na tydzień za obrażanie graczy i adminów i kozaczenie w skardze. 

Edited by Preston
  • Lubię To! 6
  • Super! 2

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

skarga-odrzucona.png

• Lubię To! 3

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

temat-archiwum.png

• Lubię To! 2

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania