imPastek Posted May 13 Share Posted May 13 [Link --->] https://twitch.tv/impastekA tu krótko o mnie Cześć z tej strony Paweł. Pochodze z województwa Świętokrzyskiego oraz mam 18 lat. Moim hobby lub zainteresowaniem jak kto tam nazywa jest Granie w gry : MTA, Minecraft, cs1.6, World Of Tanks Blitz. Od pewnego czasu zacząłem jezdzić na rowerze i Gotować różne potrawy w wolnym czasie. Uwielbiam słuchać muzyki takie jak hip-hopu i rap , dlatego często Mam odpalone rzeczy muzyczne :D. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Jestem komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać trzeba nie poddawać sie dlatego nigdy się nie poddaję i ide dalej do celu , zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach! Mam wielu przyjaciół w tym kilku sprawdzonych. Jestem komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać trzeba nie poddawać sie dlatego nigdy się nie poddaję i ide dalej do celu , zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach! Mam wielu przyjaciół w tym kilku sprawdzonych. LOLSON, May 14 Zgłoś się do @ `Kubaa. w celu omówienia warunków współpracy " Oko za Oko Ząb za Ząb Hammurabi " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts