Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Wspierający
Napisano

Siemka
Wyskakuję z kolejną, dosyć ważną propozycją. Rozchodzi się głównie o aktualizację map jakie są dostępne na serwerze.
Będzie potrzebny ktoś, kto zerknie w logi i zobaczy aktywność na danych mapach. Są mapy, które się świetnie przyjmują, ale są też takie, że gracze zwyczajnie w świecie uciekają z serwera.
Jedne z bardziej lubianych map jakie zauważyłem, że ludzie chcą grać to:

• westwood
  • eldorado
  • rats
  • dust2/long
  • wiocha
  • india
  • aim map
  • snow
  • train

Reszta map jest zwyczajnie za duża na ilośc graczy, bądź nielubiane i mało kto zostaje. Mapy typu css_XXX, italy, tuscan, cbble, mirek rzadko grany, inferno.

W/w lista to moje szybkie, subiektywne zdanie. Wymieniłem te mapy, które najczęściej są grane podczas mojej obecności i ilość graczy znacząco nie maleje. Potrzebne są logi, by ktoś z wyższych je zobaczył, bądź opinie innych graczy co o tym myślą i ową aktualizację zrobić.

Jeśli chcemy zatrzymać chociaż paru graczy, trzeba coś robić, bo jest mnóstwo zapychaczy z map, które się nie nadają póki co na ten serwer i gra taka traci sens.

• Lubię To! 1
Napisano
Napisano

Zgadzam się z tobą D3MON,lecz musisz wsiąść też pod uwagę ,że większość graczy z serwera ffa,jest już dorosła,mamy pracę, dzieci i obowiązki,ja zauważyłem ,że aktywność w tygodniu jest bardzo niska dopiero po 20:00 kilka osób dochodzi.

Zdążą się też że gracze poprostu odchodzą bo mapki są za duże lub mało lubiane przez nich, bywa też że jasna mapka jest przedłużana aż dwa razy ,żeby ludzie grali i ta statystyka była w miarę utrzymana,ale trzeba mieć to na względzie,że praca dzieci a później obowiązki, pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

Aktualna pula map

cs_italy
cs_italy2
cs_office
cs_max
de_aztec
de_cbble
de_dust
de_dust2
de_dust2002
de_eldorado
de_inferno
de_kabul_32
de_mirage
de_nuke
de_rats_1337
de_train
de_tuscan
de_westwood
aim_headshot
aim_map
awp_india
cs_wiocha
de_dust2_long
de_dust2_2x2
fy_snow

Usunięte zostały wszystkie mapy css.
Zobaczymy jak będzie teraz.

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

propozycja-przyjeta.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania