Właściciel ErRoR_#1 Napisano 22 Kwietnia 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 22 Kwietnia 2024 Cześć! Chcemy poznać Wasze propozycje zmian na serwerze DD2 #2. Jeśli macie pomysły na ulepszenia, nowe funkcje, lub inne sugestie, podzielcie się nimi tutaj! Jak zgłosić propozycję? Opisz swój pomysł szczegółowo. Wyjaśnij, dlaczego uważasz, że jest dobry dla społeczności. Jeśli masz pomysł na wdrożenie, również to uwzględnij. Co dalej? Przejrzymy wszystkie propozycje. Najlepsze pomysły rozważymy do wdrożenia i zostaną wynagrodzone. 2 Przetłumacz na Angielski
Cinek94 Napisano 23 Kwietnia 2024 Wspierający Napisano 23 Kwietnia 2024 (edytowane) Na pewno zastanowił bym się nad tymi botami na serwerze, mnie osobiście one zniechęcają do gry niż zachęcają. Strasznie są irytujące. Wczoraj grając w godzinach wieczornych, dużo normalnych graczy wychodziło ze względu na te boty. Edit: Dodam że od kiedy są te boty na serwerze, praktycznie ciągle grają same ze sobą, ewentualnie wejdzie jakiś random "blablablacssetti.pl", najczęściej odpalony, a po chwili i tak wychodzi :) Edytowane 23 Kwietnia 2024 przez Cinek94 Kubaa. >>, 25 Kwietnia 2024 Boty zostają.
Senku95 Napisano 25 Maja 2024 Napisano 25 Maja 2024 (edytowane) Dodać linie antyrashu do 30 sec od rozpoczęcia rundy bo potem każdy płacze dlaczego admin nie kara tych co na respie kampia a ct rashuje od pierwszych chwil rozgrywki midem @edit: Nie było tematu czytałem teraz resztę już zamkniętych propozycji i widziałem że antyrush się nie pojawi na serwerze także bez komentarza :) Edytowane 25 Maja 2024 przez Senku95 Dopisek
reduir_62500 Napisano 22 Czerwca 2024 Napisano 22 Czerwca 2024 Ustawienie skinow gdy ustawia sie skiny do broni ustawiaja sie tylko na 1 mape a na 2 mapie sie resetują Kubaa. >>, 22 Czerwca 2024 (edytowane) Z tego co widzę w logach skiny zapisują się poprawnie Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Kubaa. >>
Dziadek^ Napisano 26 Lipca 2024 Napisano 26 Lipca 2024 Wątek zamykam oraz zachęcam graczy do składania propozycji bezpośrednio w dziale - https://gamefuture.pl/forum/187-propozycje-i-uwagi/ z opcją utworzenia tematu. Celem tego zabiegu jest możliwość dyskusji innych graczy oraz wymienienie się spostrzeżeniami dot. propozycji.
Rekomendowane odpowiedzi