Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

Cześć!

Chcemy poznać Wasze propozycje zmian na serwerze DD2 #2. Jeśli macie pomysły na ulepszenia, nowe funkcje, lub inne sugestie, podzielcie się nimi tutaj!

• Jak zgłosić propozycję?

Opisz swój pomysł szczegółowo.

Wyjaśnij, dlaczego uważasz, że jest dobry dla społeczności.

Jeśli masz pomysł na wdrożenie, również to uwzględnij.

• Co dalej?

Przejrzymy wszystkie propozycje.

Najlepsze pomysły rozważymy do wdrożenia i zostaną wynagrodzone.

• Lubię To! 2

193.33.177.157:27015.png

giphy.gif              

Wspierający
Napisano (edytowane)

Na pewno zastanowił bym się nad tymi botami na serwerze, mnie osobiście one zniechęcają do gry niż zachęcają. Strasznie są irytujące. Wczoraj grając w godzinach wieczornych, dużo normalnych graczy wychodziło ze względu na te boty. 

Edit:

Dodam że od kiedy są te boty na serwerze, praktycznie ciągle grają same ze sobą, ewentualnie wejdzie jakiś random "blablablacssetti.pl", najczęściej odpalony, a po chwili i tak wychodzi :)

Edytowane przez Cinek94
Kubaa. >>,

Boty zostają.

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Dodać linie antyrashu do 30 sec od rozpoczęcia rundy bo potem każdy płacze dlaczego admin nie kara tych co na respie kampia a ct rashuje od pierwszych chwil rozgrywki midem 

@edit:

Nie było tematu czytałem teraz resztę już zamkniętych propozycji i widziałem że antyrush się nie pojawi na serwerze także bez komentarza :) 

Edytowane przez Senku95
Dopisek
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Ustawienie skinow gdy ustawia sie skiny do broni ustawiaja sie tylko na 1 mape a na 2 mapie sie resetują

Kubaa. >>, (edytowane)

Z tego co widzę w logach skiny zapisują się poprawnie

Edytowane przez Kubaa. >>
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Wątek zamykam oraz zachęcam graczy do składania propozycji bezpośrednio w dziale - https://gamefuture.pl/forum/187-propozycje-i-uwagi/ z opcją utworzenia tematu. 

Celem tego zabiegu jest możliwość dyskusji innych graczy oraz wymienienie się spostrzeżeniami dot. propozycji.  

temat-zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania