nvy_05 Posted April 6 Share Posted April 6 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" była - @ Patka_ [#33] W czerwcu kończę 21 lat (mam urodziny tego samego dnia co jeden z użytkowników). Mieszkam w okolicy Łodzi. Uczęszczam na siłownie i sporadycznie na boks. Wyróżniam się poczuciem humoru. Jeżeli chodzi o muzykę to lubię słuchać wszystkiego co wpadnie w ucho, ale moim faworytem jest Avi. Trafiłem na forum przez jednego z tutejszych DD2, bo kiedyś była ekipka do grania. Na forum jestem dosyć aktywny. W wolnej chwili lubię zaglądnąć na DD2 i pogadać na tsku. Czy wiesz o kim jest mowa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted April 6 Share Posted April 6 @ maly jimmy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted April 6 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted April 6 @ maly jimmy „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
De3ViLLe Posted April 7 Share Posted April 7 @ maly jimmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts