D3M0N Napisano 28 Marca 2024 Wspierający Napisano 28 Marca 2024 Cześć Pierwszym udogodnieniem jakie mogłoby być na serwerze, jako dla osoby posiadającej flagi admina - dźwięk oraz najlepiej zmiana koloru tekstu u@, na bardziej wyróżniający się, niż zielony, który się zlewa z resztą tekstu. Co do dźwięku, chodzi o takie zwykłe "piknięcie", żeby była 100% jasność jak ktoś da nam znak na u@. Uciążliwe to może być wtedy, kiedy gramy normalnie i ktoś nas zabije - ja osobiście mam tak, że potrafię coś robić innego na komputerze w międzyczasie, wtedy nie widzę gry. Taki dźwięk zaś informowałby, że ktoś się odzywa i no mam pewność, że nic nie ominę. Plugin uciążliwy dla serwera nie jest, ze znalezieniem go również nie będzie problemu, dlatego proponuję takie coś zrobić. Prócz pierwszego tematu, mam jeszcze jedno pytanie. Da się zmodyfikować plugin, który rozdaje free SVIPa, by omijał osoby siedzące na spekcie? Trochę słabo, jak bierze pod uwagę osoby na spekcie, a prawda jest taka, że po 3/4 osoby potrafią przebywać praktycznie pół dnia na tym spekcie. Domyślam się, że to jakieś osoby z boosta serwerowego. Przykro się patrzy, jak spekt dostaje free SVIPa na mapę, a nawet nie gra. Mimo to mógłby ktoś inny go dostać, kto gra daną mapę i się tym cieszyć.
Właściciel LOLSON Napisano 28 Marca 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 28 Marca 2024 @ Admin CS 1.6 [FFA] zapraszam do wypowiedzi „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
M@ri@n Napisano 28 Marca 2024 Wspierający Napisano 28 Marca 2024 jeśli chodzi o moje zdanie i nawiązanie do w/w propozycji: kolor zmiany chatu bez różnicy dla mnie osobiście, co do dźwięku - jest piknięcie więc nie rozumiem co Ty tu jeszcze potrzebujesz? albo grasz i się interesujesz grą albo robisz "milion" innych rzeczy na kompie a w grze jesteś bo jesteś czyli siedzisz na SPECT nabijając przy tym sztucznych godzin, SPECT - temat rzeka na tym serwerze - tak jak napisałeś ja to potwierdzam, notorycznie siedzą na SPECT ludzie i faktycznie jest tak że darmowego SVIPa dostaje wtedy "gracz" który nie gra - dla mnie od początku jest to dziwne i zastanawiające że nikt tego jeszcze nie zmienił na system AKTYWNYCH graczy....
D3M0N Napisano 28 Marca 2024 Wspierający Autor Napisano 28 Marca 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, M@ri@n napisał: co do dźwięku - jest piknięcie więc nie rozumiem co Ty tu jeszcze potrzebujesz? Ja osobiście nie słyszę żadnego dźwięku przy wiadomości na u@, stąd ten temat. Jeśli jest to muszę się pobawić ustawieniami, być może którąś opcję mam wyłączoną/wyciszoną 1 godzinę temu, M@ri@n napisał: albo grasz i się interesujesz grą albo robisz "milion" innych rzeczy na kompie a w grze jesteś bo jesteś czyli siedzisz na SPECT nabijając przy tym sztucznych godzin, Nie miałem na myśli nabijania sztucznych godzin, bo tego nie robię. Chodziło mi o sytuację, gdzie jest spokój na serwerze, nic się nie dzieje, można się odstresować i postrzelać trochę. Jak to w grze bywa, czasem się przegra i wtedy jest tych parę sekund na przejrzenie forum czy coś ciekawego, bądź odpisanie na jakimś komunikatorze. Raczej to nie jest zabronione, że admin jak wejdzie do gry musi mieć non stop odpaloną grę i nie może jej zminimalizować @ Wheelie chef chodziło mi o kolor wiadomości na u@, nie o kolor tekstu pisanego przez admina Edytowane 28 Marca 2024 przez D3M0N
Wheelie Napisano 28 Marca 2024 Napisano 28 Marca 2024 (edytowane) Zmiana koloru na say dla admina jest bez sensu, po co masz się wyróżniać ? Nie o to w tym chodzi @ D3M0N A spoko jeśli u@ to tak może wczesniej nie dopisałeś tego albo nie doczytałem bo szybko zwróciłem uwagę na ten temat. A co do tego vipa którego otrzymują osoby na spect było by na + jeśli ktoś dał by radę przerobić ten plugin Edytowane 28 Marca 2024 przez Wheelie chef ErRoR_#1 , 28 Marca 2024 Koledze zlewa się na czacie ten zielony i nie widzi czy ktoś pisał na u@
D3M0N Napisano 28 Marca 2024 Wspierający Autor Napisano 28 Marca 2024 Jeszcze raz napiszę w wielkim skrócie, bo tu wiele nieporozumień jest z tego co widzę. 1. Zmienić kolor wiadomości na u@, na przykład na taki 2. Dźwięk/piknięcie (jak zwał tak zwał) po otrzymaniu wiadomości na u@. (Ja nie słyszę dźwięku żadnego. Marian twierdzi, że jest. Jeśli faktycznie jest to dajcie znać, będę grzebał w ustawieniach).
mAngel Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Kolor admin chatu zmieniłem na czerwony i naprawiłem prawdopodobnie błąd przez który nie słyszałeś tego "piknięcia". Sprawdź @ D3M0N czy już Ci działa, później zamknę temat. 1 Przetłumacz na Angielski
D3M0N Napisano 3 Kwietnia 2024 Wspierający Autor Napisano 3 Kwietnia 2024 4 godziny temu, mAngel napisał: Kolor admin chatu zmieniłem na czerwony i naprawiłem prawdopodobnie błąd przez który nie słyszałeś tego "piknięcia". Sprawdź @ D3M0N czy już Ci działa, później zamknę temat. Wszedłem na szybko, ale piknięcia nadal nie słyszałem, fakt faktem na u@ odpisał mi inny admin ale z tego co pamiętam to też powinno to działać. Skoro jest wgrany dźwięk to w porządku, ja będę działał z tym żeby mi działało i się martwił, że nie działa. Jutro albo pojutrze będę miał więcej czasu to posiedzę przy tym Dzięki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi