Easylos Posted March 27 Share Posted March 27 Twój nick podczas gry: Lordlos Data/Godzina: 27.03.2024 - 23:13:43 Serwer:[Only DD2 #1][VIP 22-8][sVIP+SKINY] @GameFuture.pl (de_dust2) SteamID/IP:STEAM_0:1:2197930 Uzasadnienie: ochlon Przed banem zostałem zmutowany więc z czego miałbym ochłonąć. Chodziło oto że wcześniej zwróciłem adminowi uwagę że będąc przed górnym trupem gdzie byli CT kopał mnie a nie reagował na tych którzy byli za mną i na respie. Ponieważ moją dezaprobtę wyraziłem głośno zostałem zmutowany, nikt z moich znajomych w grze mnie nie słyszał. Okazało się że nikt mnie nie słyszy a następnie zostałem zbanowany z opisem ochlon pytanie tylko od czego tym bardziej że nic nie mówiłem wiedząc że jestem zmutowany. Proponuję odebrać uprawnienia, wiem jak to działa sam byłem adminem serwera Feniks przez 10 lat, ale z takim nadużywaniem uprawnień nie spotkałem się. Pozdrawiam LordLos 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) Ban wygasł. Edited March 27 by Preston Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts