Masterek1337 Napisano 27 Marca 2024 Napisano 27 Marca 2024 Nick: Mastered Ultra Instinct Wiek: Zaraz 20. Doświadczenie: Jako moderator nie posiadam. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Nie używałem, ale myślę że wszystko do nauczenia. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Praktycznie jestem cały czas dostępny czy to na telefonie czy na komputerze. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Uważam że mimo braku doświadczenia, jestem dobrym kandydatem na stanowisko Moderatora, szybko się uczę więc problemów myślę że nie będzie. Jestem na stanowisku UBT i posiadam również Opiekuna DD2#2 i myślę że, owe funkcje wykonuje poprawnie i nikt nie ma do mnie żadnych zarzutów. Jestem koleżeński i nie sprawiam problemów wobec innych użytkowników forum jak i administracji i w miarę możliwości, pomagam na tyle ile jest to możliwe. Oprócz samego pilnowania porządku na forum, mogę również pomagać w wymyślaniu nowych rzeczy aby przyciągnąć tu użytkowników, bądź też dać "rozrywkę" starym użytkownikom, co uważam pokazałem organizując turniej 5vs5 w csie 1.6 Z góry dziękuję wszystkie opinie, za te pozytywne jak i negatywne 1 1
elo elo 350 Napisano 27 Marca 2024 Napisano 27 Marca 2024 Oczywiście że na tak Nie znam obecnie osoby, która by była w stanie przebić Masterka. Jest aktywny, bezkonfliktowy, umie się dogadać z ludźmi, wykonuje swoją pracę jako ubt i op dd2, myślę że poradzi sobie w byciu modem, nie jest to jakaś wymagająca ranga. Pozdrawiam , Elowski 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Administrator Urbi. >> Napisano 27 Marca 2024 Admin Administrator Napisano 27 Marca 2024 Na tak, ma pomysły i chęci wywiązuje się z obowiązków, ktore zostały mu zlecone poprawnie, ma wlasne zdanie. Dogaduje się z ludźmi, czasami dopada go okres męski w którym jest obrażony na cały świat bez powodu taki minus Powodzenia 2 ღღღ ღღღ
Mr. Ambrozja Napisano 27 Marca 2024 Napisano 27 Marca 2024 Jestem na tak :) nie przypominam sobie by był z tobą jakiś "problem". Dużym plusem jest to że pomimo zerowego doświadczenia jako moderator próbujesz nowych sił, chcesz się czegoś nowego nauczyć. A jak dobrze wiemy tutaj to najlepsze miejsce do nauczenia się czegokolwiek :D 1
BorysS Napisano 27 Marca 2024 Napisano 27 Marca 2024 Jestem na tak :) nie znam za bardzo osobnika ale szansę bym dał i myślę, że sobie poradzi. Chęci są, jakiś pomysł też więc good luck 1
JUZEK Napisano 29 Marca 2024 Napisano 29 Marca 2024 Jestem na nie Bo? Nie. A tak rili to, jestem na tak. +Aktywny +Chęci +Posiada zaufanie administracji poprzez posiadanie innych rang. Rośnij nam, z pozdrowieniami Juzek 1
nvy_05 Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Podanie odrzucam. Obecnie jesteś na stanowisku UBT, opiekuna ODD2 oraz admina TS3. Mając jeszcze moderatora mogłaby cię przytłoczyć ilość obowiązków. Skup się na rangach, które posiadasz. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi