Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Wspierający
Napisano

Imię: Dawid
Nick w grze: D3M0N
Link do GT: GameTracker.com : Player Page for D3M0N
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/d3m0n3k/
Znajomość skali AMXX: Nie mogę znaleźć skali, aczkolwiek opiekunem serwera byłem, UBT byłem. Komendy podstawowe znam, trochę zaawansowane również. Wgrywałem pluginy, banowałem ludzi w różny sposób, małe edycje pluginów również wchodziły w grę.
Doświadczenie: Kilka lat na posadzie UBT, na większych sieciach. Znajomość rozpoznawania cziterów na wysokim poziomie, oraz umiejętność posługiwania się różnymi komendami w konsoli.
Dlaczego Ty?: Gram już któryś dzień, zazwyczaj wieczorami. Adminów nie ma, jakby wyparowali. Braki są codzienne. Odpały biegają, nie można się nikogo doprosić, by wbił i z buta zbanował. Zgłaszanie, przy ewentualnej zmianie SIDu tu nie ma sensu, bo zgłoszenie zostanie rozpatrzone, a chłop na następny dzień i tak sobie wbije na serwer. Jako, że byłem na posadzie jakiej byłem, jestem stanowczy, zdecydowany. Do wszystkiego podchodzę na spokojnie i z chłodną głową. Nie działam pod wpływem emocji, mam swoje zdanie i nikt na mnie nie wpływa.
Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: TAK
Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: Jeśli będzie krytyczna sytuacja i wywalicie boty z serwera to tak

Napisano
41 minut temu, D3M0N napisał:

Braki są codzienne. Odpały biegają, nie można się nikogo doprosić, by wbił i z buta zbanował.

Są braki ale wystarczy napisać na forum tak jak dzisiaj zrobiłeś. Masz mało godzin na serwerze jak i w grze ale myślę że warto dać Ci szansę, a zanim podanie zostanie rozpatrzone to godzinki dobijesz. 

• Lubię To! 1
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

Z racji iż adminów jest mało przyjmuje. 

Po uprawnienia zgłoś się do @ `Kubaa.  lub @ mAngel .

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania