nvy_05 Posted March 23 Share Posted March 23 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Zwija [#32] Mieszkam w województwie Warmińsko-Mazurskim. W tym roku kończę 19 lat. Uczę się w 5 letnim technikum, więc jeszcze rok przede mną. Jestem aktualnie w trakcie robienia prawa jazdy, ciężko zebrać mi się, aby napisać teorie... Robię je już w sumie od grudnia i jakoś dalej tak zwlekam. Uwielbiam słuchać Gibbsa, jest to mój lek na wszystko. Moją przygodę z CS 1.6 zaczęłam jakoś z 4/5 lat temu. W sumie można powiedzieć, że nie gram w nic innego oprócz cska. Możecie mnie spotkać na serwerze DD2#1. Jestem dość komunikatywną osobą (tak mi się wydaje). Nie mam problemu z tym, aby zawierać nowe znajomości. Lubię także pomagać innym jeśli widzę, że ktoś ma z czymś problem. Czy wiesz o kim jest mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted March 23 Share Posted March 23 @ Patka_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted March 23 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted March 23 @ Patka_ „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorysS Posted March 23 Share Posted March 23 @ Patka_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwija Posted March 23 Share Posted March 23 No to @ Patka_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts