zehyy Napisano 10 Marca 2024 Napisano 10 Marca 2024 (edytowane) Nick w grze: wiertara wcześniej, a aktualnie crybob? Wiek: 16. Doświadczenie: Potrafię obsługiwać się AMX, wiele razy pełniłem funkcję administratora, więc nie jest to pierwszy raz. Staż na serwerze: Na NonSteamie coś grałem, a na steamie z około 2/3 tygodnie. Znajomość AMXX [1-10]: 4/5-10 (troszkę przerwy było, ale nadrobione zostało.) Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK. Dlaczego chcesz admina?: Brakuje administratorów na owym serwerze. Są cheaterzy wtedy kiedy jestem, a np. nie ma admina więc z chęcią zająłbym się takim gagatkiem. Mam doświadczenie, potrafię sprawnie korzystać z AMX, nie jestem mi to obce więc liczę na danie mi szansy. Kontakt: Discord, TS3, Forum, IG. Twój SteamID: STEAM_0:1:815758576 Link do profilu steam: <PROFIL> Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Jeżeli będzie jakaś większa potrzeba i będę mieć jak, z pewnością dorzucę od siebie cegiełkę. Od siebie dodam: GT zostało poprawione i jestem w stanie wam obiecać, że będzie jeszcze lepsze z dnia na dzień. Jeszcze jedno, z góry przepraszam za wszystkie problemy związane z moją osobą. Prosiłbym o nie skreślanie mojej osoby, chce tylko i wyłącznie pomóc w rozwoju serwera, jak i w pilnowaniu porządku. Edytowane 10 Marca 2024 przez zehyy 2 Przetłumacz na Angielski
inc65_ Napisano 10 Marca 2024 Napisano 10 Marca 2024 Wypowiem się, iż grałem regularnie na tym serwerze pod różnymi nickami. Osobiście nie znam, ale: +/- wiek +/- GT (wymaganie z tym spełnione) ale wierzę że nadrobi + podanie + potrzeba adminów + doświadczenie (był adminem z tego co wynika) Podsumowując, jestem na TAK, lecz z okresem próbnym aby sprawdzić jak będzie się sprawować. 1 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 11 Marca 2024 Admin Administrator Napisano 11 Marca 2024 Nadal nie poprawiłeś swojego GT. Na nicku "crybob?" Masz przegrane z 3,5h Nick: wiertara na chwilę obecną przez tydzień ma przegrane: Nadal nie spełniasz podstawowych wymagań na stanowisko admina. Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 11 Marca 2024 Admin Administrator Napisano 11 Marca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi