nvy_05 Posted March 9 Share Posted March 9 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Caluj_W_Pierscien [#30] Pochodzę ze śląska. W maju będę miała 25 lat. Aktualnie pracuję w handlu; w poprzedniej pracy na produkcji nie czułam się dobrze ze względu na monotonie. Lubię kontakt z ludźmi, łatwo go nawiązuję z innymi. Jestem otwarta na nowe znajomości, aczkolwiek mój facet jest czasami o to zazdrosny. Zaocznie chodzę do szkoły na kierunku technik masażysta. Interesuję się psychologią (chciałabym bardziej rozumieć ludzi oraz zrozumieć również to przez co sama przechodziłam w dzieciństwie), trochę sportem i terrarystyką. W przyszłości chciałabym założyć własną hodowlę, bo jak na razie mam dwa wężyki w domu. W CS’a gram od końca 2014 roku. Myślę, że na serwerze jestem rozpoznawalną osobą, z którą da się pośmiać, a również się podenerwować na nią ze względu na ciągłe gadanie z moim chłopem. Czy wiesz o kim jest mowa? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted March 9 Share Posted March 9 @ BorysSkowa ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUZEK Posted March 9 Share Posted March 9 @ BorysSkowa po głębszej analizie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorysS Posted March 9 Share Posted March 9 @ BorysSkowa Moja Żonka <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomsonek Posted March 9 Global Mod Share Posted March 9 @ BorysSkowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts