Mr. Ambrozja Napisano 27 Lutego 2024 Napisano 27 Lutego 2024 (edytowane) Nick: Mr. Amb(r)ozja Wiek: 33 w tym roku Doświadczenie: Byłem 2krotnie moderatorem forum w tym raz 4 lata ale to było dawno temu Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? : oczywiście ze Tak Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: z 3h to na pewniaka Dlaczego ty?(rozpisz się!): Ogólnie to pytanie jest bardziej dla was którzy by byli na tak dlaczego zasługiwałbym na tą rangę . A tak pozatym to pomimo mojej przerwy w roli moderatora wiem ze miałbym w razie co wsparcie w postaci innych modów którzy wprowadzili by mnie i pomogli skierować na dobrą drogę do bycia dobrym moderatorem . Wiem że z moim zaangazowaniem stanę się bardzo dobrym modem a w pożniejszym czasie bez niczyjej pomocy :) Dla sprostowania Nie nie robie tego dla kolorku , po prostu chce sprawdzić swoje siły i przypomniec sobię ową rangę :) Tyle w temacie mam nadzieje że dacie mi szanszę a ja ją nie zmarnuję :) Z pozdrowieniami :) Edytowane 27 Lutego 2024 przez Mr. Ambrozja 1 1
Dziadek^ Napisano 27 Lutego 2024 Napisano 27 Lutego 2024 O, mamy tu prawdziwego weterana z moderacji, czy może lepiej powiedzieć, "Mod-terana"! Witaj, Mr. Amb(r)ozja, starszy i mądrzejszy, a przede wszystkim - bardziej zapomniany niż książka w zakurzonym bibliotecznym kącie! Doświadczenie: Zbierając pajęczyny na moderatorstwie od dawnych czasów, jak to było jeszcze za czasów, gdy internet był na dyskietkach! Używał Panelu Moderatora: Oczywiście, jakby nie używał, to mógłbyśmy zacząć wierzyć, że Yeti istnieje i co noc zjada nasze zgłoszenia! Czas na forum: 3 godziny dziennie, co oznacza, że spędza więcej czasu z nami niż z rodziną! Ale z moderacją to chyba trzeba tak jak z winem - im starszy, tym lepszy... albo przynajmniej bardziej kwaśny! Dlaczego on? Bo choć może nie dla sławy, nie dla pieniędzy, ale dla czystej przyjemności chce wrócić do moderowania! Dla niego to jak jazda na rowerze - nie zapomina się nawet po latach! Jestem na tak, bo kto inny by mógł nas nauczyć, jak walczyć z trollami w epoce kamienia łupanego internetu! Ale ostrzegam, nie dajcie mu za dużo władzy - bo to może skończyć się jak zalew żartów na temat "co się stało w latach 90."! 1 2
Sosna Napisano 27 Lutego 2024 Napisano 27 Lutego 2024 Ogólnie poznałem tą osobę z dobrej strony, jest sumienny, dobrze wykonuje swoją pracę jako admin na serwerze. Myślę, że podobnie by było z moderatorem, będzie wykonywał swoją pracę, najlepiej jak potrafi. Warto dać szansę, jestem za okresem próbnym, co do podania - Estetyczniej by wyglądało jakbyś nie robił o takich . kropek , nie estetycznie , wtedy to wygląda . Wiesz pewnie o co mi chodzi, ale to taki szczegół nic nie wnoszący do mojej opinii o Tobie. :) 1
Caluj_W_Pierscien Napisano 28 Lutego 2024 Napisano 28 Lutego 2024 Siema, Mr. Amb(r)ozja! Widzę, że składasz podanie na moda. Znamy się z serwera, gdzie dajesz radę jako admin, więc myślę, że z moderowaniem też sobie poradzisz. Pamiętam, jak ogarniałeś sytuacje na serwie, zawsze z głową, bez spinania się. Jako admin, widzę, że masz doświadczenie i zapał. Na forum też byś się przydał, zwłaszcza z takim podejściem. Trzymam kciuki i daję zielone światło. Tylko pamiętaj, żeby nie zaniedbać serwera, hehe. Powodzenia, ziomek! 1
a1k00u Napisano 2 Marca 2024 Napisano 2 Marca 2024 Odpowiednia osoba, która powinna spróbować na odpowiednim stanowisku. Konsekwentny, do tańca i różańca Dałbym szanse
nvy_05 Napisano 2 Marca 2024 Napisano 2 Marca 2024 Podanie odrzucam. Jednym z wymagań na bycie moderatorem jest aktywność na forum, ciebie niestety rzadko widać. W podaniu miałeś zachęcić nas do swojej osoby, a nie "wymagać" od nas argumentów dlaczego chcemy ciebie jako moderatora. Podanie nieestetyczne, również z błędami. 2
Rekomendowane odpowiedzi