zehyy Napisano 25 Lutego 2024 Napisano 25 Lutego 2024 Nick w grze: wiertara wcześniej, a aktualnie crybob? Wiek: 16. Doświadczenie: Potrafię obsługiwać się AMX, wiele razy pełniłem funkcję administratora, więc nie jest to pierwszy raz. Staż na serwerze: Na NonSteamie coś grałem, a na steamie z około 2/3 tygodnie. Znajomość AMXX [1-10]: 4/5-10 (troszkę przerwy było). Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK. Dlaczego chcesz admina?: Brakuje administratorów na owym serwerze. Są cheaterzy wtedy kiedy jestem, a np. nie ma admina więc z chęcią zająłbym się takim gagatkiem. Mam doświadczenie, potrafię sprawnie korzystać z AMX, nie jestem mi to obce więc liczę na danie mi szansy. Kontakt: Discord, TS3, Forum itp. Twój SteamID: STEAM_0:1:815758576 Link do profilu steam: <STEAM> Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Jeżeli będzie jakaś większa potrzeba i będę mieć jak, z pewnością dorzucę od siebie cegiełkę. 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 25 Lutego 2024 Admin Administrator Napisano 25 Lutego 2024 Potrzebujemy adminów, ale bez przesady twoja aktywność jest zerowa. Popraw aktywność i zloz podanie ponownie. 2 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 25 Lutego 2024 Admin Administrator Napisano 25 Lutego 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi