nvy_05 Posted February 24 Share Posted February 24 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Papiciur [#28] Mam 21 lat i pochodzę z województwa małopolskiego. Pracowałem jako monter kamer/instalacji alarmowych. Interesuje się motoryzacją, od niedawna piłką nożną oraz grami - między innymi CS, ets i NFS. W większym lub mniejszym stopniu nawiązuje kontakt z ludźmi, ale też szybko ten kontakt tracę. Jestem czasami toksyczny, ale jest to rzadkie zjawisko; staram się być dobrym człowiekiem. Czy wiesz o kim jest mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabalbal Posted February 24 Share Posted February 24 niewiem o kim mowa ale dla ciebie za piłeczke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted February 24 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted February 24 @ MR.DAFFI „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts