Myslowiec Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Twój nick podczas gry: Myslowiec Data/Godzina: 23.2.2024 tuż po godz. 20. Serwer: Only AWP SteamID/IP: STEAM_1:0:628303870 Uzasadnienie: Gram sobie na serwerze Only AWP na mapie awp_India i po kilku minutach rozgrywki dostałem niby bana a dokładnie nie wiem za co. Poniżej wydruk z konsoli: "Connecting to 188.165.19.26:27110... You have been banned from this serv". To już nie pierwsza taka sytuacja bo dziś dostałem to drugi raz. Wcześniej również dostałem z takim wydrukiem. PS: Nie używam żadnych wspomagaczy, więc za co miałbym zostać zablokowany na tym serwerze. Prosze o rozpatrzenie tego tematu i z góry dzięki! Edit. Dziś już wszedłem na server i była mapa awp_westwood a tuż po zmianie mapy na awp_dust ponownie mnie wyrzuciło z serwera z tym banem co pisałem wyżej, czyli tak jak wczoraj. "Connecting to 188.165.19.26:27110... You have been banned from this serv". Edited February 24 by Myslowiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted February 23 Admin Administrator Share Posted February 23 Spróbuj zresetować router i daj znać, edytując post ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastered Ultra Instinct Posted February 24 Share Posted February 24 Tak się dzieje, gdy za dużo razy próbujesz wejść na serwer Musisz resetować ruter albo nie wyłazić podczas ładowania i wchodzić od nowa Napisz mi potem na pw czy pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastered Ultra Instinct Posted February 24 Share Posted February 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastered Ultra Instinct Posted February 24 Share Posted February 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts