Jimmi Big Floop Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Nick w grze: Ziutek ;] Wiek: 21 Doświadczenie: Brak Staż na serwerze: a jakos ciagle od listopada, dokladnie nie pamietam pare godzin przegranych jest :D Znajomość AMXX [1-10]: nie znam, kiedys sie trzeba nauczyc :p ( Mieruko nauczy) Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz admina?: Zeby ciagle nie pisac do Mieruko jak gram zeby wszedl na serwer zbanowac perfidnego odpalenca :P- dbanie o porzadek serwera Kontakt: Facebook Twój SteamID: STEAM_0:1:419834555 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kacpero3375/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): TAK, SVIP 1 Przetłumacz na Angielski
MIERUKO Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 jestem za, dobry gracz i ziomek pokaże mu co i jak . Jest aktywny i z kultura można mu zaufać Zdecydowanie jestem na [Tak] . pozdrawiam
Administrator Kubaa. >> Napisano 21 Lutego 2024 Admin Administrator Napisano 21 Lutego 2024 @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2] Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
elo elo 350 Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 No sorki, ale na nie Doświadczenia nie masz, wiem ze mozna nabyć, ale no wiesz o co chodzi GT słabe AMX - Podbij gt i pooglądaj sobie poradniki na yt (serio mówię xD) i ogarnij trochę amx, nie jest to nic trudnego i napisz za jakiś czas, pozdrawiam ~ elo elo 350 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Hayzen Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Niestety na NIE. Poczytaj o amx, pooglądaj jakieś poradniki na YouTube i dowiedz się co jaka komenda robi :D za jakiś czas napisz nowe podanie. GT - Amxx - Na plus na pewno zgłaszanie na u@ oraz zachowanie Powodzenia następnym razem!
M@ri@n Napisano 21 Lutego 2024 Wspierający Napisano 21 Lutego 2024 - GT (ale myślę że poprawisz) + mikro + staż na serwerze - AMX (ale mam nadzieję że ogarniesz w miarę szybko podstawy) + Kultura Jestem ZA na okres próbny - całą resztę uważam że nadrobisz a przynajmniej dałbym Ci szansę na okres próbny!
rabalbal Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Ja powiem tak... +staż na serwie +nie sprawia problemów -/+ gt miałeś wcześniej całkiem niezłe przy 1 podaniu ale teraz troszkę się pogorszyło pograj troszkę dłużej co do amx w myśle w miarę szybko zakumasz Jestem za okresem próbnym, każdemu należy się szansa! ;) #szybkieshotyjakmbappeładuje10bramektakonormalnie xD 1 Przetłumacz na Angielski
Masterek1337 Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Podanie przyjmuję na okres próbny Zgłoś się do mnie na pw w celu omówienia szczegółów i wprowadzenia 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi