Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

COD Mod dołącza do sieci GameFuture.pl

Recommended Posts

Witam wszystkich bardzo serdecznie
Nazywam się Łukasz, mam 26 lat i od dziecka interesuję się informatyką. Tworzenie stron WWW, serwerów to od zawsze moja pasja.

Historia mojego serwera a raczej serwerów zaczęła się już prawie kilkanaście lat temu. Aktualnie obecna odsłona serwera COD to mój projekt z przed ponad 1,5 roku. Założony głównie dla znajomych w celu pogrania w mniejszym gronie. Serwer okazał się na tyle udany, że z każdym dniem przyciągał nowych, a zarazem powracających graczy. Ostatecznie powiększałem sloty, aż nagle po południami był problem wejść, ponieważ był zapełniony 32/32 w godzinach popołudniowych i wieczornych. Dużym błędem okazały się zbyt częste i niemałe zmiany na serwerze, Ludzie przyzwyczaili się do pewnych klas, a gdy były ciągle zmieniane to przynosiło to odwrotne skutki od zamierzonych.

Później zrobiłem sobie przerwę od tego wszystkiego, aż znajomi zaczęli pytać o ten serwer czy jeszcze będzie, bo podobał im się, i o to jest, poprawiony, odnowiony. Liczę na Wasze opinie to co Wam się podoba i co nie. Pamiętajcie, że serwer jest aktywnie wspierany

Życzę udanej rozgrywki i dużo fragggggów,
W razie problemów piszcie, czy to na forum, czy PW :rzeszow2:

Malinovskyy.

• Super! 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania