nvy_05 Posted February 10 Share Posted February 10 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ KATSU [#26] Pochodzę z podkarpacia. Interesuję się sportem (najbardziej piłką nożną i siatkówką) oraz szeroko pojętą informatyką. Kocham grać w gry m.in. FIFA, Farming Symulator oraz Counter Strike. Łatwo nawiązuje kontakt z innymi osobami, jestem otwartym człowiekiem, lubię rozmawiać, a nawet czasami komuś pomóc. Pracuję jako Monter Sieci Teleinformatycznej. W poprzedniej pracy doznałem dwóch wypadków, przez które łącznie na L4 przesiedziałem około 3 miesiące, kolejno przecięcie piłą motorową okolice kolana oraz złamanie nosa. Czy wiesz o kim jest mowa? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verti Posted February 10 Wspierający Share Posted February 10 @ Japoniec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Posted February 10 Share Posted February 10 Dobra ryzyk fizyk, mam nadzieje że z tą przykrywką to prawda xd @ Japoniec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts