LTSM Napisano 7 Lutego 2024 Napisano 7 Lutego 2024 (edytowane) Zauważalne na mapie np. aim_crazyjump jest to, że boty w różny sposób zacinają się jak wpadną w wodę. Na cs_deagle5 boty skaczą przed skrzynią na swoim respie. Z tego powodu boty utrudniają grę graczom na serwerze oraz wydłużają czas trwania mapy. Proponuję 3 rzeczy: 1. Usunąć boty z serwera. 2. Zmienić ich config aby nie utrudniały grę innym graczom na serwerze. 3. Jeżeli boty zostają, można zmniejszyć ich poziom trudności (o czymś takim jak w pkt.3 już pisałem, ale nie zostało to do tej pory zrealizowane). Jeżeli ktoś zauważył jakieś błędy botów na serwerze podobne, albo inne jak ww., można się wypowiedzieć w tym temacie. Edytowane 7 Lutego 2024 przez LTSM 1 Przetłumacz na Angielski
Gdzie sa dziady?! Napisano 7 Lutego 2024 VIP Napisano 7 Lutego 2024 Można byłoby zrobić coś takiego, że jak gracz umrze, to może przejąć bota, bo serio się bugują + czas rundy jak dobiegnie do 0 jak są same boty to kompletnie nic się nie dzieje, runda trwa w nieskończoność 1 Przetłumacz na Angielski
Właściciel LOLSON Napisano 7 Lutego 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 7 Lutego 2024 @ Admin CS 1.6 [FFA]@ MultiAdmin CS 1.6 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Administrator Kubaa. >> Napisano 9 Lutego 2024 Admin Administrator Napisano 9 Lutego 2024 1. Usunięcie całkowite botów jest jednocześnie głupim a zarazem dobrym rozwiązaniem. Nie ukrywajmy od rana serwer jest pusty, a boty robią sztuczny tłum, który pomaga w zapełnieniu serwera 2. Jeżeli chodzi o config botów, one posiadają różny poziom trudności skala (1-4) (hard-easy). Na ten moment są ustawione w przedziale "2" oraz "normal" można zmniejszyć ich poziom jeszcze bardziej, aczkolwiek wydaje mi się, że na poziomie "1" ,,easy" te boty będą głupsze niż są w chwili obecnej. 3. Jest też opcja przejęcia bota przez gracza, klikając klawisz ,,N" czy tam "E". Jestem w trakcie ogarniania kodu 4. Ostateczną kwestią jest usunięcie mapy aim_cracyjump Więc co robimy Panie i Panowie? Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
LTSM Napisano 10 Lutego 2024 Autor Napisano 10 Lutego 2024 (edytowane) 1. Boty na serwerze mogą zostać. Przypuszczam, że graczy bez botów byłoby więcej, ale z drugiej strony jak jest jedna osoba na serwerze to nie wiem, czy szybko ktoś by dołączył. 2. Sprawdzałem poziom trudności botów na niektórych mapach i faktycznie są oni słabsi, niż wcześniej. Na pewno nie zmniejszyć ich poziom trudności, ale też nie zwiększyć z powodu nowych graczy lub słabszych, którzy dopiero zaczynają grać. 4. aim_crazyjump podobnie, jak i inne mapy mogą zostać, tylko najpierw należy naprawić boty, aby mogły normalnie grać na tej i innych mapach na których był z nimi problem. Edytowane 10 Lutego 2024 przez LTSM
MAKARON.ik Napisano 11 Lutego 2024 Napisano 11 Lutego 2024 (edytowane) Dobrze też było by dodać plugin, który kończy rundę przy ostatnich botach (czyli same żyjące boty np. 1v1 ) to aby runda się kończyła. W tedy najczęściej boty głupie ją i biegają po mapie szukając siebie... Zamiast tt szukać paki i ją podłożyć na bs... . Również usunąć niektóre mapy z których uciekają ludzie, nie każdy zna nazwę mapy i wciska losową cyfrę po czym wychodzi... bo nie zna mapy... . Wracając do botów, również można ich z niektórych map usunąć... Powód jest oczywisty (dostają pierdolca i nie wiedzą co robić). Edit. Również znikoma ilość adminów robi robotę... Generalnie częściej spotykam czitera niż admina😂 ja to mam szczęście 🫣 Edytowane 11 Lutego 2024 przez MAKARON.ik 1 Przetłumacz na Angielski
Właściciel LOLSON Napisano 1 Marca 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 1 Marca 2024 Boty na serwerze zostały ograniczone do 4. Mapy na których boty sobie nie radziły zostały usunięte (gracze też wychodzili z serwera na tych mapach). „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Właściciel LOLSON Napisano 1 Marca 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 1 Marca 2024 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi