Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zauważalne na mapie np. aim_crazyjump jest to, że boty w różny sposób zacinają się jak wpadną w wodę.

Na cs_deagle5 boty skaczą przed skrzynią na swoim respie.

Z tego powodu boty utrudniają grę graczom na serwerze oraz wydłużają czas trwania mapy.

Proponuję 3 rzeczy:

1. Usunąć boty z serwera.

2. Zmienić ich config aby nie utrudniały grę innym graczom na serwerze.

3. Jeżeli boty zostają, można zmniejszyć ich poziom trudności (o czymś takim jak w pkt.3 już pisałem, ale nie zostało to do tej pory zrealizowane).

Jeżeli ktoś zauważył jakieś błędy botów na serwerze podobne, albo inne jak ww., można się wypowiedzieć w tym temacie.

Edytowane przez LTSM
  • Lubię To! 1
VIP
Napisano

Można byłoby zrobić coś takiego, że jak gracz umrze, to może przejąć bota, bo serio się bugują + czas rundy jak dobiegnie do 0 jak są same boty to kompletnie nic się nie dzieje, runda trwa w nieskończoność

• Lubię To! 1

image.png

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

• Administrator
Admin
Napisano

1. Usunięcie całkowite botów jest jednocześnie głupim a zarazem dobrym rozwiązaniem. Nie ukrywajmy od rana serwer jest pusty, a boty robią sztuczny tłum, który pomaga w zapełnieniu serwera

2. Jeżeli chodzi o config botów, one posiadają różny poziom trudności skala (1-4) (hard-easy). Na ten moment są ustawione w przedziale "2" oraz "normal" można zmniejszyć ich poziom jeszcze bardziej, aczkolwiek wydaje mi się, że na poziomie  "1" ,,easy" te boty będą głupsze niż są w chwili obecnej.

3.  Jest też opcja przejęcia bota przez gracza, klikając klawisz ,,N" czy tam "E". Jestem w trakcie ogarniania kodu

4. Ostateczną kwestią jest usunięcie mapy aim_cracyjump 

Więc co robimy Panie i Panowie? 

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano (edytowane)

1. Boty na serwerze mogą zostać. Przypuszczam, że graczy bez botów byłoby więcej, ale z drugiej strony jak jest jedna osoba na serwerze to nie wiem, czy szybko ktoś by dołączył.

2. Sprawdzałem poziom trudności botów na niektórych mapach i faktycznie są oni słabsi, niż wcześniej. Na pewno nie zmniejszyć ich poziom trudności, ale też nie zwiększyć z powodu nowych graczy lub słabszych, którzy dopiero zaczynają grać.

4. aim_crazyjump podobnie, jak i inne mapy mogą zostać, tylko najpierw należy naprawić boty, aby mogły normalnie grać na tej i innych mapach na których był z nimi problem.

Edytowane przez LTSM
Napisano (edytowane)

Dobrze też było by dodać plugin, który kończy rundę przy ostatnich botach (czyli same żyjące boty np. 1v1 ) to aby runda się kończyła. W tedy najczęściej boty głupie ją i biegają po mapie szukając siebie... Zamiast tt szukać paki i ją podłożyć na bs... . Również usunąć niektóre mapy z których uciekają ludzie, nie każdy zna nazwę mapy i wciska losową cyfrę po czym wychodzi... bo nie zna mapy... . Wracając do botów, również można ich z niektórych map usunąć... Powód jest oczywisty (dostają pierdolca i nie wiedzą co robić).  

Edit.

Również znikoma ilość adminów robi robotę... Generalnie częściej spotykam czitera niż admina😂 ja to mam szczęście 🫣 

Edytowane przez MAKARON.ik
  • Lubię To! 1
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

Boty na serwerze zostały ograniczone do 4.

Mapy na których boty sobie nie radziły zostały usunięte (gracze też wychodzili z serwera na tych mapach).

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

propozycja-czesciowoprzyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania