bilibao Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Hej co Wy na to aby dodać te rzeczy ? 1. Funkcje głosowe podczas zabójstw np przy zabiciu Hs "Headshoot" czy przy podwójnym zabójstwie "Double Kill" przyjemne dla ucha mogłoby to być. 2. W kwestii SVIPA dodać pełen magazynek za zabójstwo only hs. 3. Wygląd outfitu VIPA i SVIPA. 4. W pierwszej rundzie pozbawienie hełmu. Edited January 25 by bilibao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz. Posted January 25 Share Posted January 25 1. Moze byc jak bedzie opcja wl/wyl 2. Spoko bo po wskrzeszeniu bronie sa puste praktycznie 3. nie 4. Nie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 25 Share Posted January 25 1.Nie, ewentualnie jak będzie opcja on/off 2. Myślę, że svip jest już dość mocny, nie 3. Nie 4. Nie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25 Share Posted January 25 1. nie 2. zbyt op, na nie 3. raczej nie, ciężko by było wybrać coś co nie psuło by balansu rozgrywki, a jednocześnie było by estetyczne 4. I tak svip albo vip by sobie dokupił, dużo by to nie zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted January 26 Junior Admin Share Posted January 26 1. Jestem na nie . Takie dzwiękowe duperelki na moje obciązyły by serwer po drugie wyobraż teraz sobie 30 typa którzy co chwile rzucają granaty lub zabijają przeciwnych graczy . Wszystkie te dzwięki zagłuszyłyby cała rozgrywkę mapy. 2. Wystarczy ze za HS jest dodawane +2 do tabeli na moje nie potrzeba nic dodawać do SVIP w tym momencie 3. A po co VIPY i SVIPY mieliby wyrózniać się w tłumie ? do czego to potrzebne ? 4. Sorki mordeczko ale po raz czwarty na Nie :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiak. Posted January 26 Share Posted January 26 1. Nie nie takie opcje tylko moim zdaniem rozpraszają. Ewentualnie opcja on/off. 2. Wystarczy tak jak jest nie ma co kombinować. 3. Nie, klasyka to klasyka. 4. Propozycja abstrakcyjna również na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoZeszty Posted January 26 Share Posted January 26 Serwer i tak jest już dość urozmaicony. Chociażby tym granatem uleczajacym i podnoszeniem kolegi z teamu(jak dla mnie tego podnoszenia mogłoby nie być). @ bilibao jeśli chodzi o twoje propozycje to: 1. Można dodać,ale tak jak koledzy wyżej napisali z opcją on/of 2. Nie 3. Nie 4. Nie 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) 1. - 2. zbyt op już mieliśmy to na #2 - 3. - 4. po coś ludzie kupują svipa jakbym to usunął to zaraz byłby płacz - / Odrzucam Edited January 28 by onajN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted January 28 Share Posted January 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted April 18 Share Posted April 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts