Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam chciałbym zaproponować usunięcie możliwości wykupu SVIPA, który posiada double jump'a. Ta opcja jest zdecydowanie nie potrzebna skoro nie można wchodzić w miejsca, w które bezproblemowo da się wskoczyć np. duża skrzynka w ciemni na respie CT oraz duża skrzynka przy ciemni TT. Pierwszy raz spotykam się z taką bzdurą na serwerze. Proszę rozpatrzeć moją propozycję bo to jest śmiech na sali :hahaha:.

Pozdrawiam,

Kaci

Odpowiedź na komentarz Pana @ elo elo 350

Stary to wytłumacz mi do czego jest ten podwójny skok ? Wiadomo, że bez svipa nie wejdę na te skrzynki, lecz go posiadałem i daje mi on możliwość wejścia na nie. Po co ludzie mają wydawać pieniądze na to, skoro 2 kliknięcia spacji pozwalają mi bezproblemowo tam wskoczyć a u Was za to jest ban bo uważacie to za TEXTURĘ ??? Nie mam ciepło w majtkach tylko po prostu nie wiem czy mam śmiać się czy płakać. Gratulację dla osoby piszącej regulamin serwera, nagroda przyjdzie do paczkomatu .:papa:

Tyle ode mnie. 

Edytowane przez Kaci
  • Super! 1
Napisano

Kolego szanowny trochę tam ciepło widzę masz, po to jest regulamin txt żeby był przestrzegany chyba, nie? Wytłumacz mi jak wskoczysz BEZPROBLEMOWO na skrzynki na na ct? Bez svipa tego nie zrobisz. Pomijając surfa z okna B.

Skoro grasz na serwerze, akceptujesz jego regulamin, logiczne chyba XD

Tyle ode mnie, na NIE

https://imgur.com/a/eyadGiz A tu zostawiam screenka

• Lubię To! 1
  • Super! 1
  • Haha 1

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Wspierający
Napisano
48 minut temu, Kaci napisał:

Stary to wytłumacz mi do czego jest ten podwójny skok

w sumie to mając ten podwójny skok, to możesz sobie robić lepsze i trochę szybsze BH i szybciej dobiegniesz chociażby na longa i kogoś zabijesz, przy okazji możesz sobie łatwo z dolnego skoczyć na gale co też zaoszczędzi tobie trochę siana, może super użyteczny ten podwójny skok nie jest, ale coś tam daje

• Lubię To! 1
  • Super! 1

IMG_3062.gif.858496418d7d139a3431227f9c56528d.gif

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-odrzucona.png

• Super! 1
  • Haha 1

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania