Kaci Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Witam chciałbym zaproponować usunięcie możliwości wykupu SVIPA, który posiada double jump'a. Ta opcja jest zdecydowanie nie potrzebna skoro nie można wchodzić w miejsca, w które bezproblemowo da się wskoczyć np. duża skrzynka w ciemni na respie CT oraz duża skrzynka przy ciemni TT. Pierwszy raz spotykam się z taką bzdurą na serwerze. Proszę rozpatrzeć moją propozycję bo to jest śmiech na sali . Pozdrawiam, Kaci Odpowiedź na komentarz Pana @ elo elo 350 Stary to wytłumacz mi do czego jest ten podwójny skok ? Wiadomo, że bez svipa nie wejdę na te skrzynki, lecz go posiadałem i daje mi on możliwość wejścia na nie. Po co ludzie mają wydawać pieniądze na to, skoro 2 kliknięcia spacji pozwalają mi bezproblemowo tam wskoczyć a u Was za to jest ban bo uważacie to za TEXTURĘ ??? Nie mam ciepło w majtkach tylko po prostu nie wiem czy mam śmiać się czy płakać. Gratulację dla osoby piszącej regulamin serwera, nagroda przyjdzie do paczkomatu . Tyle ode mnie. Edytowane 14 Stycznia 2024 przez Kaci 1 Przetłumacz na Angielski
elo elo 350 Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Kolego szanowny trochę tam ciepło widzę masz, po to jest regulamin txt żeby był przestrzegany chyba, nie? Wytłumacz mi jak wskoczysz BEZPROBLEMOWO na skrzynki na na ct? Bez svipa tego nie zrobisz. Pomijając surfa z okna B. Skoro grasz na serwerze, akceptujesz jego regulamin, logiczne chyba XD Tyle ode mnie, na NIE https://imgur.com/a/eyadGiz A tu zostawiam screenka 1 1 1 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Trust Napisano 14 Stycznia 2024 Wspierający Napisano 14 Stycznia 2024 48 minut temu, Kaci napisał: Stary to wytłumacz mi do czego jest ten podwójny skok w sumie to mając ten podwójny skok, to możesz sobie robić lepsze i trochę szybsze BH i szybciej dobiegniesz chociażby na longa i kogoś zabijesz, przy okazji możesz sobie łatwo z dolnego skoczyć na gale co też zaoszczędzi tobie trochę siana, może super użyteczny ten podwójny skok nie jest, ale coś tam daje 1 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 14 Stycznia 2024 Admin Administrator Napisano 14 Stycznia 2024 1 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi