nvy_05 Posted January 13 Share Posted January 13 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Raspberry [#22] Psychicznie chora z okolic Tarnowa. Rocznikowo 25 lat. Często chodzę na siłownie. Kiedyś grałam w piłkę nożną w drużynie. W przeszłości często zmieniałam miejsce zamieszkania. Kiedyś mieszkałam w tym samym mieście co jeden z „czerwonych” na forum. Pracowałam zagranicą. Jak mi coś odwali to lubiłam znikać z sieci na lata xD Czy wiesz o kim jest mowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted January 13 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 13 @ OLIWIA „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted January 13 Share Posted January 13 @ MiyaGu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted January 13 Share Posted January 13 @ MiyaGu v2 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 13 Wspierający Share Posted January 13 @ MiyaGu Cytat Kiedyś mieszkałam w tym samym mieście co jeden z „czerwonych” na forum. Pamiętam jak mieszkali razem z @ LOLSON w akademikach na Wojska Polskiego 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobifreestyle Posted January 14 Share Posted January 14 @ MiyaGu na to wychodzi :D Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts