Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[MULTIADMIN CS 1.6] DennyS

Recommended Posts

Imię: Kuba 
Nick w grze: Shiro
Link do GT: https://tsarvar.com/player382775-Shiro
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/ShiroLetMeCook/
Znajomość skali AMXX: Nie widzę tutaj dokładniej skali, ale ze strony admina myślę że znam zdecydowaną większość - amxmodmenu znam jak własną kieszeń + dodatkowe komendy, więc myślę że skala AMXX zrobiona dla admina to u mnie 10/10 :kotel:
Doświadczenie: Wieloletnie na stanowisku admina jak i support admina innej sieci, nie będę tutaj podawać jej nazwy bo ci co powinni wiedzieć to o niej wiedzą i te osoby wydaję mi się że zdają sobie sprawę jak wykonywałem swoją pracę na oby tych stanowiskach. 
Dlaczego Ty?: A czemu nie? Multi admina ma obecnie 1 osoba więc są braki które mogę uzupełnić, godzin mam mało zdaję sobie z tego sprawę, ale myślę że przy tej ilości pomocy którą mogę zaoferować przy serwerach to nie jest spory minus. Sporo osób mnie tutaj zna i wie jaką jestem osobą. Jestem również notorycznym kapusiem na u@ :xdd:
Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: Tak, tylko będę musiał się podpytać na priv o jeden punkt w regulaminie ponieważ nie jestem na 100% pewien jednej rzeczy ;d

• Lubię To! 2

sygnaturka forum.png

Junior Admin

Nie wiem czy weszła ustawa w 2024r. na złożenie podania tylko i wyłącznie dla kolorku... bądz jestem w błedzie ale tak przedstawia to podanie. Z resztą nie tylko to ale do rzeczy : 

-Sprawdziłem twoje Gt z każdego serwera na naszym forum i wynika z niego to że na Odd2 (1) przegrane 8h , Odd2(2) przegrane 15h , Na FFA oraz DM w ogóle nie widze twojego GT więc prawdopodobnie nie masz nawet wklejonego ip do ulubionych juz nie mówiąc o tym ze miałeś zamiar tam pograć 

-Z takimi wykresami godzin byś nie dostał nawet zwykłego admina (prawdopodobnie) na żadnym serwie a co dopiero multiadmin 

5 godzin temu, DennyS napisał:

Dlaczego Ty?: A czemu nie? Multi admina ma obecnie 1 osoba więc są braki które mogę uzupełnić

Powód na prawdę przekonywujący abyś otrzymał daną rangę . Po drugie czy jest jakaś norma na stanowisku multiadmina ze złozyłeś podanie dlatego ze tylko 1 osoba pełni tą funkcję ? 

5 godzin temu, DennyS napisał:

Znajomość skali AMXX: Nie widzę tutaj dokładniej skali, ale ze strony admina myślę że znam zdecydowaną większość - amxmodmenu znam jak własną kieszeń + dodatkowe komendy, więc myślę że skala AMXX zrobiona dla admina to u mnie 10/10 :kotel:

Jeżeli ktoś mi pisze 10/10 to chciałbym u ciebie zarezerwować korypetycję ponieważ znajomość amx nie polega tylko na tym ze cyferkami sobie kogoś kickniemy bądz zbanujemy... Jestem ciekaw czy potrafisz pisac pluginy na serwy itp.. Choć szczerze wątpię 

Wyrazilem po prostu swoją opinię mam nadzieje ze nie wezmiesz sobie tego za bardzo do serca, zadnych złych intencji w twoim kierunku po prostu wolność słowa :) Jestem na NIE !

• Lubię To! 4

giphy.webp

• Administrator
Admin

Zapraszam do wypowiedzi 

@ Admin CS 1.6 [FFA] @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]

I z racji, że kolega ma 8 godzin na ODD2 #1 to poproszę też o opinię 

@ Admin CS 1.6 [ODD2 #1]

• Super! 1

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Nie rozumiem, jak ktoś nieposiadający admina na żadnym serwerze na sieci  w ogóle może pisać takie podanie, powinno być z miejsca odrzucone.

Szczerze to jestem również na nie.

-Podanie mało przekonujące

-Skoro zdajesz sobie sprawę z małej ilości nabitych godzin, dlaczego w ogóle napisałeś te podanie? Rozumiem, że jesteś znany na tym forum ale no minimum trzeba też włożyć i to nie tylko na jednym serwerze.

+ Znajomość "AMXX", co raz mniej dobrych techników do serwerków, także może się przydasz ;)

Ogólnie nie dawałbym osobie m@ co nie posiada admina na żadnym serwerze, trzeba od czegoś zacząć i na Twoim miejscu zacząłbym od napisania podania na admina na jakiś serwer na którym najczęściej pykasz. Pokaż co potrafisz przy jednym serwerze, na daną chwilę nie chciałbym współpracować z osobą, której w ogóle nie znam.

• Lubię To! 2

Tak jak wyżej, moim zdaniem kandydat na multiadmina powinien posiadać admina chociażby na jednym z serwerów.

Z AMXX też troszkę poleciałeś, no chyba że wiesz jak pisać pluginy i korzystać z FTP serwera to zwracam honor :)

Na plus doświadczenie w roli admina, ale na chwilę obecną na NIE

• Lubię To! 2

Nie

- bardzo mało godzin, sam to napisałeś 

- daj się poznać graczom na 1 lub 2 serwerach, zostań adminem a później aplikuj na multi

Można wywnioskować że podanie tylko dla kolorku

• Lubię To! 2

Tam samo jak wyżej.

Najpierw polecałbym zacząć od admina na jednym serwerze a potem starać się o taką rangę. 
Krok po kroku, pograj trochę i daj się poznać ludziom. :classic_cool:

Edited by 4est
  • Lubię To! 2

• Administrator
Admin

Zacznij najpierw od admina na dwolonym serwerze, wykaż się jako admin, następnie złóż podanie na multi-admina

• Lubię To! 1
  • Super! 1

image.png

• Administrator
Admin

podanie-odrzucone.png

image.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania