Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na starcie zaznaczę, że nie spełniam pierwszych dwóch wymagań. 
Jednakże jestem zdania, by nie rzucać wszędzie bezsensownych postów, aby tylko spełnić mniej ważne kryteria. 

Nick: Raspberry
Doświadczenie: Ze znajomością IPS'a, znajomością moderacji działów, narzędzi dostępnych dla moderatora nie mam problemu. Zajmowałem się wieloma stronami, moderowałem je, tworzyłem od zera. Natomiast jeśli macie jakieś nowości, których nie mają inni, to szybko się ich nauczę jako webdev etc. 
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: Tak.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Kilka godzin, obecnie wchodzę jak mam w pracy luz, a tak to po pracy ew. siłce siedzę i śledzę ruchy wszystkich użytkowników. 
Dlaczego ty?(rozpisz się!): 
Na forum nie pełniłem żadnej wyższej funkcji, traktuje to jako kolejny szczebel w rozwijaniu kariery, jestem asertywny, dobrze wychowany, potrafię się wysławiać i rozpisywać na wiele tematów, jak czegoś nie wiem, to się nie wypowiadam, bardziej szukam ew. pomocy u innych.

Jestem dojrzały, można mi zaufać i powierzyć ważne zadania. Niektórzy mogą nie zauważać, aczkolwiek prócz prac graficznych z działu zleceń, wiele użytkowników kontaktuje się ze mną na PW jak czegoś potrzebują i zazwyczaj daje im termin i robię jakąś grafikę.

Status wykonanych zleceń to jakieś 99% z wyjątkiem jednego (wybacz misiaku). Mam dystans do siebie, można ze mną pożartować. Spodobało mi się tutaj, bo poczułem tę magię z 2015 chęci wchodzenia na jakieś forum i bycia jej częścią. Wymagania dot. postów jak i stażu nadrobię, a skoro zwolniło się miejsca, to nic tylko próbować. 

• Haha 1
Napisano

Kolor zielony i czerwony są zarezerwowane dla moderacji/administracji. Nie znasz regulaminu, nie spełniasz wymagań.

• Dziękuje! 2
  • Super! 2
  • Haha 1

:dziwnykot:

Napisano

podanie-odrzucone.png

• Haha 2

:dziwnykot:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania