elo elo 350 Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Nick: elo elo 350 Wiek: W kwietniu 23 Doświadczenie: Byłem 2 razy moderatorem, z czego raz tutaj. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Wróciłem na forum, więc jak jestem w domu to mam odpalone a jak w pracy to zajrzę sobie czasem. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Chcę pomóc obecnej moderacji w utrzymaniu porządku na forum, mam doświadczenie w tej funkcji, więc sobie poradzę. Może i z kulturą u mnie różnie, ale spokojnie eluś się ogarnie Jak już mam jakąś rangę typu moderator to się staram, nie ma obecnie kandydatów, więc piszę owe podanie. No i jestem totalnym szefem, bo pochodzę spod Rzeszowa, a wiadomo, że Rzeszów to wylęgarnia dobrych moderatorów. Pozdrawiam, elowski 4 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
MiyaGu Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Oczywiście, że na Tak. Był modem, aktywny na forum, ma doświadczenie i wie co z czym się je. Powodzenia 1
cukinia Napisano 10 Stycznia 2024 Napisano 10 Stycznia 2024 Po konsultacjach z resztą administracji, odrzucam podanie. Jesteś aktywny i posiadasz doświadczenie, ale ciężko u Ciebie z kulturą. Ostatnia współpraca z Tobą nie zakończyła się za dobrze i dostałeś degradację. Niedawno wróciłeś i dostałeś szansę jako admin serwera, więc skup się na tej roli. 3 1 1
Rekomendowane odpowiedzi