Imagine Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Nick : Imagine Wiek : 20 lat Doświadczenie : Niestety nie posiadam Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? : Nie Ile dziennie możesz poświecie czasu na forum : Zależy jaką mam zmianę w pracy ale myślę że 3/4h na spokojnie Dlaczego ty? (rozpisz się) : Jak można zauważyć nie posiadam doświadczenia w pełnieniu takiej funkcji na forum lecz uważam że jestem w stanie się szybko nauczyć. Chciałbym pomoc przy rozwoju formu jak nie na tej pozycji to może na jakiejś innej. Uważam że jestem niekonfliktowy jest ciężko wyprowadzić mnie z równowagi oraz myślę że mam w miarę dobrą opinie na forum. Niektórzy znają mnie lepiej niektórzy gorzej ale staram się być dobrze nastawiony do innych użytkowników. Tyle z mojej strony z fartem 3 1
elo elo 350 Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Na tak Doświadczenie można łatwo na być, nie jest to jakieś turbo skomplikowane ;p Znam Cię już długo i wiem, że można na Tobie polegać. Jesteś aktywną osobą, co jest też sporym plusem. Powodzenia! :D 2 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Rekomendowane odpowiedzi