elo elo 350 Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Nick w grze: [KM] elo elo 350 Wiek: W kwietniu 23 Doświadczenie: Byłem adminem na paru sieciach, nawet i tu, coś niecoś potrafię Staż na serwerze: No gram od ponad roku, z przerwą, stały wyjadacz i #1 na gt jak było stare Znajomość AMXX [1-10]: 4/5 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz admina?: Bo chcę pomóc obecnym, przyda się taki z doświadczeniem Kontakt: Steam/dc/ts3/forum (snap dla zainteresowanych) Twój SteamID: STEAM_0:0:218114888 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ELOELO350/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Czasem coś wrzucę, na razie mam 80 zł na koncie 2 1 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
De3ViLLe Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]zapraszam do wypowiedzi 1 Przetłumacz na Angielski
Masterek1337 Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Na tak +Doświadczenie +Aktywność 1 1 Przetłumacz na Angielski
Don Diego Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Zdecydowanie na tak +Aktywny na serwerze + Bezkonfliktowy +Doświadczenie 1 1 Przetłumacz na Angielski
Noksiaczekkk Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Jestem na tak +doświadczenie +aktywny -czasami kulturka się kłania ale do ogarnięcia myślę 1 1 Przetłumacz na Angielski
MiyaGu Napisano 9 Stycznia 2024 Napisano 9 Stycznia 2024 Tak Aktywny, doświadczenie. Wie co ma robić. 1 1 Przetłumacz na Angielski
4est Napisano 9 Stycznia 2024 Napisano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Będę pierwszym, który jest na nie. 1. Zachowanie ma jeszcze chłopca. Ostatnio dostał ode mnie screeny, co jest normalną rzeczą w celu sprawdzenia gracza - on jako były admin i osoba, która nie dostaje pierwszy raz takowego bana, nie powinna się oburzać i nagle mieć jakieś problemy do osoby, która tego bana nadała. Teraz wchodząc na serwer, rzuca do mnie teksty typu ''daj ssy''; ''forescik nie sprawdzaj mnie już'' i inne tego typu teksty. Na czatboxie jak coś normalnie do niego napisałem, to odpisał mi ''ty spie#$@j", czy coś w tym stylu, po zapytaniu o co mu chodzi(bo już zapomniałem, że mu te ssy dawałem), to napisał, że właśnie powodem jego zachowania są ssy. Dla mnie jest to dziwne i niedojrzałe zachowanie. 2. Brudny SID, na jednym serwerze innej sieci dostał ssy. Jeden z nich okazał się czarny, więc zostało rozpisane demko, które okazało się spalone. Dla ciekawskich - wystarczy wkleić jego sid w google. 3. Już był tutaj adminem, współpraca raczej nie zakończyła się przyjaźnie. Tak czy inaczej, powodzenia. Edytowane 9 Stycznia 2024 przez 4est 2 Przetłumacz na Angielski
rabalbal Napisano 9 Stycznia 2024 Napisano 9 Stycznia 2024 Na tak Można dać mu szansę +gt w miarę jest +doświadczony -nie raz odpali mu się denis załęcki i wyzywa ale to bardzo rzadko xD 1 1 Przetłumacz na Angielski
De3ViLLe Napisano 9 Stycznia 2024 Napisano 9 Stycznia 2024 Większość na tak. Podanie przyjmuję 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi