Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Nick z gry: Kontakt: Czego oczekujesz: Coś o sobie: Wzór zawiera najważniejsze informacje, jeśli chcesz coś dodać od siebie, proszę bardzo. Zasady 1. Piszemy jeden temat, jeśli chcesz coś dodać, usunąć użyj opcji edytuj. 2. Kontaktujemy się z graczem poprzez kontakt prywatny podany w zgłoszeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Author Właściciel Share Posted January 7 [Przykład] Nick z gry: ErRor_#1 Kontakt: DC: error_gf/Forum/Steam (link) Czego oczekujesz: Miłej atmosfery, zero spink,i gry 4fun. Coś o sobie: Jestem botem, ale biję @ elo elo 350 jak chcę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoUp Jasiek Posted January 7 Share Posted January 7 Nick z gry: [GoUp] Jasiek Kontakt: DC: Forum Czego oczekujesz: Zabawnej gry Coś o sobie: Gram w cs od 10 lat wrocilem nie dawno jakis skill jeszcze jest :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 7 Wspierający Share Posted January 7 Nick z gry: trust Kontakt: forum Czego oczekujesz: wygrywamy cały turniej tak o Coś o sobie: cos tam czasem strzele, ale bardziej jestem taktyk jak Neo w swoim prime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rbiq Posted January 8 Share Posted January 8 Nick z gry: t0rbiq Kontakt: forum może być Czego oczekujesz: przyjęcia skromnej osoby w szeregi jakiejś drużyny Coś o sobie: nie umiem dobrze grać, ale jak komuś brakuje osoby do drużyny, to mogę poklikać jeżeli będę w tym czasie w domu, pozdrawiam 👋 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts