nvy_05 Posted January 6 Share Posted January 6 Witam w kolejnej odsłonie zabawy! W ostatniej zgadywance osobą "nieznajomą" był - @ Trust [#21] Padło na mnie, więc szczęść Boże albo ratuj się kto może całkiem jestem już tu stary choć nie sypią się dolary staż mój nie jest tu zbyt długi świadczę ludziom te usługi kiedyś drineczki za barem tu też zostanę filarem ranga nowa, flash to mleko do czerwoności mi daleko dałem wam niezłą zagadkę na nowe rangi mam tu chrapkę na serwerach często bania parę pluginów mam do wgrania wiosna lato, jesień plecień ostatnia podpowiedź 20 kwiecień nie chodzi o urodziny, tylko święto kto to zgadnie - ten jest ze mną Czy wiesz o kim jest mowa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 6 Wspierający Share Posted January 6 @ `Kubaa. nowa ranga i pluginy się zgadzają myśle, że to może o nim mowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayaTe^ Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) Ciężkie się trafiło, 3 godziny temu, nvy_05 napisał: ranga nowa, flash to mleko do czerwoności mi daleko dałem wam niezłą zagadkę na nowe rangi mam tu chrapkę na serwerach często bania parę pluginów mam do wgrania Tutaj obstawiałbym @ `Kubaa. Natomiast ten fragment: 3 godziny temu, nvy_05 napisał: wiosna lato, jesień plecień ostatnia podpowiedź 20 kwiecień nie chodzi o urodziny, tylko święto kto to zgadnie - ten jest ze mną Obstawiałbym @ ErRoR_#1 i to właśnie na niego padnie mój głos. Edited January 6 by Nigiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted January 6 Share Posted January 6 mAngel na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gdzie sa dziady?! Posted January 6 VIP Share Posted January 6 Nie wiem czemu ale obstawiam na @ Raspberry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabalbal Posted January 6 Share Posted January 6 @ `Kubaa. 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted January 6 Admin Administrator Share Posted January 6 Przestańcie mnie oznaczać XD Strzelam ze @ Raspberry 2 ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raspberry Posted January 6 Share Posted January 6 co ja XD obstawiam @ ErRoR_#1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted January 6 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 6 @ Raspberry 2 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts