Wheelie Posted January 3 Share Posted January 3 Nick: Wheelie chef Imię: Wojtek Wiek: 26 Link do BanID: STEAM_0:0:729953058 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Moor4z/ Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): Potrafię rozpisać poprawnie demko, nie jest to niczym nadzwyczajnym, co udowodniłem kilka miesięcy temu pełniłem tutaj funkcję UBT CS 1.6 oraz CS:GO, nie mi to oceniać, ale raczej każdy był zadowolony z mojej pracy. Ponadto w przeszłości byłem opiekunem serwera oraz moderatorem na nieistniejącej już sieci serwerów. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jak mam wolne od pracy to jestem w sumie cały dzień na forum co chwile zerkam co się dzieje, jak zacznę pracować to jedynie popołudnia/wieczory. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: Myślę, że ponad przeciętną, rzadko gram w 1.6 ale stylu nieczystej gry się nie zapomina. Stażu mam w sumie to ok 5 lat może więcej. Mój profil steam tego nie potwierdza, ponieważ to konto posiadam trochę od ponad roku, ale mam przegrane na pewno ponad 1.5k godzin biorąc pod uwagę gre na starym steam oraz dawno dawno temu ns. Dlaczego ty?: Forum się rozbujało co mnie cieszy, chciałbym wrócić do pomocy. Łapanie osób grających nieczysto sprawia mi frajdę :D Powód mojej wcześniejszej rezygnacji jest wszystkim chyba znany, zrezygnowałem z powodu braku pracy na tych stanowiskach, a nie chciałem zajmować komuś innemu stołka mając tylko rangę i nic nie robiąc :) Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak, oczywiście. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted January 4 Admin Administrator Share Posted January 4 Jestem na tak. Posiadałeś już rangę UB, swoje obowiązki wykonywałeś poprawnie, nie mam wobec Ciebie zarzutów ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted January 4 Share Posted January 4 Na tak Bardzo dobrze sprawowałes się na tej randze. Jesteś aktywny i posiadasz doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 4 Share Posted January 4 Na tak + Był już tu w UBT ale jak sie sprawował to nie mam pojęcia. + Doświadczenie ma + Długi staż na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiyaGu Posted January 4 Share Posted January 4 Na tak Aktywny na forum. Doświadczenie + wcześniej był w ubt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Dwa demka rozpisane dobrze (+5 akcji) Problem z odpaleniem jednego demka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts