Preston Posted January 3 Share Posted January 3 Nick: Preston Imię: Przemek Wiek: 25 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:542541960 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/GwiazdaESL16/ Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): doświadczenie jakieś posiadane jest ubt już byłem kilkukrotnie Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Forum jest cały czas w tle jak siedzę na kompie zależy od zmiany kiedy siedzę ale parę h dziennie na spokojnie Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: Myślę że jest na dość wysokim poziomie sam używałem kiedyś wspomagaczy nigdy nie byłem na nich przyłapany więc potrafię rozróżnić kogoś kto się dobrze kryje ;) Dlaczego ty?: Byłem już u was w ubt powód mojej rezygnacji właściciele znają może troszkę pochopnie podjąłem ten krok ale też poniekąd mam rację, Sośna zrezygnował przyda się ktoś kto przypilnuje żeby nie było palenia czystych demek i w miarę szybko były rozpatrywane bo wiadomo każdy pracuje/ ma swoje życie prywatne Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Jak najbardziej 2 1 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz. Posted January 3 Share Posted January 3 Jestem na Tak posiada ogromny zasob wiedzy niczym finalista 1 z 10 „uzywal kiedys wspomagaczy” , Kuben tez uzywal i zostal mistrzem swiata oraz trenerem Bardzo aktywny czego nie mozna powiedziec o mojej zonie bo jej nie mam Brac , nie pytac. A na powaznie to juz chyba udowodnil , ze sie nadaje . Podanie napisane schludnie. Doswiadczenie spore. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastered Ultra Instinct Posted January 3 Share Posted January 3 Na TAK +doświadczenie +aktywność jako UBT Jestem za tym żeby Preston wrócił na swoje stanowisko, jest "pewniakiem" i nie będzie trzeba nikogo uczyć w razie co :D Uważam że to będzie najuczciwsze jak Preston wróci do UBT, 2x UBT z #1 i 2x UBT z #2 ;p Jak dla mnie na chwilę obecną nie ma lepszego kandydata na to miejsce. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiyaGu Posted January 3 Share Posted January 3 Tak Doświadczenie wcześniej jako ubt. Aktywny na forum. granie wcześniej jako odpal dużo pomaga + wiadomo co z czym się je. powodzenia ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted January 3 Junior Admin Share Posted January 3 Co tu dużo pisac ... Gracz renoma , Super Sajain w gronie UBT :D Firma jak ich mało, to nie jakiś perfum typu Bond tylko typowy old space :D Wie jak zrobić robotę , nie trzeba go szkolić by demka były sprawdzane tak jak się należy. 1 godzinę temu, joolz. napisał: „uzywal kiedys wspomagaczy” , Kuben tez uzywal i zostal mistrzem swiata oraz trenerem A Prestonowi na tą chwile pozostaje jedynie powrócić na role UBT :D Oczywiście na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted January 4 Admin Administrator Share Posted January 4 W tym podaniu, mogę z czystym sumieniem dać tak. Posiadałeś rangę UBTeam, sprawowałeś się na niej dobrze, doświadczenie posiadasz, swoje obowiązki wykonywałeś poprawnie. Do twojej poprzedniej rezygnacji też można się przyczepić aczkolwiek nie pchałeś się na żadne rangi oraz nie zrezygnowałeś po tygodniu czy dwóch. PS i odrób te warny 1 ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukinia Posted January 4 Share Posted January 4 Na tak Posiadasz spore doświadczenie i na tej randze sprawowałes się bardzo dobrze. Jesteś aktywny i sumienny w tym co robisz Ale tak jak Kuba napisał, mógłbyś odrobić te warny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIELE Posted January 4 Share Posted January 4 TAK +Wiek +Doświadczenie +Aktywny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4 Share Posted January 4 Najbardziej doświadczony cziter w mieście, Chuck Norris UBT, złapie wszystkich i wszystko, aktywny jak covid podczas plandemii, same plusy nie TAG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 4 Share Posted January 4 Oczywiście, że na tak Ogólnie to dobrze mi się z Prestonem współpracowało na tej randze, zawsze można było liczyć na jego pomoc. Ma swoje zdanie, co jest potrzebne przy byciu w UBT, nie poddaje się presji innych graczy, a to jest częsta przyczyna rozpisek na siłę i palenia kogo popadnie. Doświadczenie jakieś tam ma oraz potrafi działać w grupie. Ma wszystkie cechy potrzebne do bycia w UBT, osobiście bym go wziął także polecam tego gracza ^^ No i niech sie meczy dalej z tymi demkami dobrze mu tak 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Trzy demka rozpisane bez błędnie (+5 akcji podanych) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts