Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[UBT CS 1.6] Preston

Recommended Posts

Nick: Preston
Imię: Przemek
Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:542541960
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/GwiazdaESL16/
Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): doświadczenie jakieś posiadane jest ubt już byłem kilkukrotnie 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Forum jest cały czas w tle jak siedzę na kompie zależy od zmiany kiedy siedzę ale parę h dziennie na spokojnie 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: Myślę że jest na dość wysokim poziomie sam używałem kiedyś wspomagaczy nigdy nie byłem na nich przyłapany więc potrafię rozróżnić kogoś kto się dobrze kryje ;) 
Dlaczego ty?: Byłem już u was w ubt powód mojej rezygnacji właściciele znają może troszkę pochopnie podjąłem ten krok ale też poniekąd mam rację, Sośna zrezygnował przyda się ktoś kto przypilnuje żeby nie było palenia czystych demek i w miarę szybko były rozpatrywane bo wiadomo każdy pracuje/ ma swoje życie prywatne 
Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Jak najbardziej 

• Lubię To! 2
  • Super! 1
  • Haha 4
  • Nie mam pytań 1
  • Smutny 1

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

Jestem na Tak

posiada ogromny zasob wiedzy niczym finalista 1 z 10 

„uzywal kiedys wspomagaczy” , Kuben tez uzywal i zostal mistrzem swiata oraz trenerem  

Bardzo aktywny czego nie mozna powiedziec o mojej zonie bo jej nie mam

Brac , nie pytac. 

A na powaznie to juz chyba udowodnil , ze sie nadaje . Podanie napisane schludnie. Doswiadczenie spore. 

• Dziękuje! 1
  • Super! 1

Na TAK
+doświadczenie 
+aktywność jako UBT
Jestem za tym żeby Preston wrócił na swoje stanowisko, jest "pewniakiem" i nie będzie trzeba nikogo uczyć w razie co :D
Uważam że to będzie najuczciwsze jak Preston wróci do UBT, 2x UBT z #1 i 2x UBT z #2 ;p 
Jak dla mnie na chwilę obecną nie ma lepszego kandydata na to miejsce.

• Dziękuje! 1
  • Super! 1

sygn.png

Tak

Doświadczenie wcześniej jako ubt.

Aktywny na forum.

granie wcześniej jako odpal dużo pomaga + wiadomo co z czym się je.

powodzenia ;) 

• Dziękuje! 1

Junior Admin

Co tu dużo pisac ... Gracz renoma , Super Sajain w gronie UBT :D Firma jak ich mało, to nie jakiś perfum typu Bond tylko typowy old space :D Wie jak zrobić robotę , nie trzeba go szkolić by demka były sprawdzane tak jak się należy.

1 godzinę temu, joolz. napisał:

„uzywal kiedys wspomagaczy” , Kuben tez uzywal i zostal mistrzem swiata oraz trenerem  

A Prestonowi na tą chwile pozostaje jedynie powrócić na role UBT :D Oczywiście na TAK

• Dziękuje! 1

giphy.webp

• Administrator
Admin

W tym podaniu, mogę z czystym sumieniem dać tak.

Posiadałeś rangę UBTeam, sprawowałeś się na niej dobrze, doświadczenie posiadasz, swoje obowiązki wykonywałeś poprawnie.

Do twojej poprzedniej rezygnacji też można się przyczepić aczkolwiek nie pchałeś się na żadne rangi oraz nie zrezygnowałeś po tygodniu czy dwóch. 

PS i odrób te warny :policeman:

• Dziękuje! 1

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Na tak 

Posiadasz spore doświadczenie i na tej randze sprawowałes się bardzo dobrze. Jesteś aktywny i sumienny w tym co robisz

Ale tak jak Kuba napisał, mógłbyś odrobić te warny 

• Dziękuje! 1

:dziwnykot:

Najbardziej doświadczony cziter w mieście, Chuck Norris UBT, złapie wszystkich i wszystko, aktywny jak covid podczas plandemii, same plusy nie
TAG 

Oczywiście, że na tak

Ogólnie to dobrze mi się z Prestonem współpracowało na tej randze, zawsze można było liczyć na jego pomoc. Ma swoje zdanie, co jest potrzebne przy byciu w UBT, nie poddaje się presji innych graczy, a to jest częsta przyczyna rozpisek na siłę i palenia kogo popadnie. Doświadczenie jakieś tam ma oraz potrafi działać w grupie. Ma wszystkie cechy potrzebne do bycia w UBT, osobiście bym go wziął także polecam tego gracza ^^ No i niech sie meczy dalej z tymi demkami dobrze mu tak 😂

• Dziękuje! 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Trzy demka rozpisane bez błędnie (+5 akcji podanych)

• Nie mam pytań 1

giphy.gif

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

podanie-zaakceptowane.png

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania