Trust Posted January 3 Wspierający Share Posted January 3 Wzór Nick: Trust Imię: Maciej Wiek: 23 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:218561310 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/maciekpro11/ Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): Byłem w UBT 2 razy, teraz też mam swój serwis i co nie co umiem, demko też kilka razy już się zdarzyło rozpisać. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Trudno powiedzieć, tyle co siedzę na komputerze to forum zawsze w tle jest. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: 8/10, potrafię dobrze ocenić cheatera, ale zawsze można się w czymś poprawić. Dlaczego ty?: W sumie po prostu dlaczego nie, jestem aktywny lubię sobie sprawdzić ssy/demko, sosna też zrezygnował więc jest wolny spot, serwerów jest coraz więcej i gra też więcej ludzi chociażby na FFA bądź OnlyDD2#2 więc zawsze ręce do pomocy się przydadzą. Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak, nawet teraz mam do niego dostęp mając serwer. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted January 3 Share Posted January 3 (edited) Na nie dopiero co zrezygnowałeś z admina żeby się zająć serwerem nagle się zwolniło miejsce w ubt i już ci nie przeszkadza że masz serwer. Pozatym chłopaki sobie dają radę póki co Edited January 3 by Preston Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 3 Wspierający Author Share Posted January 3 Teraz, Preston napisał: Na nie dopiero co zrezygnowałeś z admina żeby się zająć serwerem nagle się zwolniło miejsce w ubt i już ci nie przeszkadza że masz serwer Żeby być adminem, trzeba grać się na serwerze i spędzać tam określoną liczbę godzin co tydzień. Z kolei bycie w UBT to luźniejsza sprawa - forum mogę trzymać otwarte przez cały dzień, a zajmowanie się postami o UB to raptem kilka minut jeśli chodzi o ssy, bądź 30minut-40minut jeśli chodzi o demko, więc sumarycznie zajmuję to zdecydowanie mniej czasu niż admin, który musi klepać te wymagane godziny na serwisie. Dlatego właśnie przestałem być adminem, bo nie miałem jak spełnić tego wymogu czasowego w grze. Kubaa. >>, January 3 Nie wypowiadamy się w swoim podaniu. Upomnienie słowne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted January 3 Junior Admin Share Posted January 3 Patrząc z punktu tego iż ostatnio z fotela odszedł Preston to teraz Sosna na ich miejsce przydałby się kandydat z dużym bagażem doświadczenia (bo większym od tych gości to troszkę cieżko bedzię znaleść) . Nie wiem czy się na to zgodzisz i oczywiście to nie jest jakas forma rozkazu ale czy dasz radę rozpisać owe demko ? Mały sprawdzianik oczywiście nic na siłę ;) Pokaż ze masz psyche i że faktycznie nadajesz się oraz ze ci zalezy na owe miano UBT :) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastered Ultra Instinct Posted January 3 Share Posted January 3 Mimo że prywatnie cię lubię to muszę znowu być na nie :( Nie wiem jakie masz dokładne doświadczenie i co potrafisz a czego nie ale biorąc pod uwagę że bardzo szybko zrezygnowałeś z admina z DD2#2 aby zająć się swoim serwerem to jaką mamy gwarancję że sytuacja się nie powtórzy z UBT? Może i masz czas na to i jakieś doświadczenie ale patrząc na to że "czekasz" tylko na to jak któryś z nas złoży rezygnację żeby się wcisnąć na jego miejsce to trochę słabo wygląda :d Wcześniej tak zrobiłeś gdy Preston zrezygnował a teraz jak Sosna od nas odszedł ;d Nie odbieraj tego źle tylko moim zdaniem jeżeli ktoś ma być kolejnym UBT to żeby to był pewniak, Jak widać bo odwołaniach mimo tylu serwerów praktycznie 1 UBT wszystko ogarnia w fajnym czasie i na chwilę obecną nie jest nam potrzebna pomoc bo i tak to wszystko ogarnialiśmy sami albo we 2 gdy reszta była na urlopie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiyaGu Posted January 3 Share Posted January 3 Nie wiem, podanie jak każde inne. Doświadczenie jest. Po wypowiedziach u góry fakt, krzywo że rezygnujesz z czegoś z powodu braku czasu i teraz zwolnione miejsce i ubt. Nie mi oceniać. Warto może dać szanse, każdy zasługuje na druga szanse. Powodzenia ;) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted January 4 Admin Administrator Share Posted January 4 Pomimo, że Cię lubię, oraz pomogę Ci z czasem z serwerem jestem na nie. Dostałeś kredyt zaufania jako Admin DD2 #2 otworzyłeś serwer - praktycznie po chwili rezygnacja w której napisałeś, że musisz zając się własnym serwerem no ale mniejsza z tym W doświadczeniu jest napisane, że byłeś już UBT co jest oczywiście na plus. Aczkolwiek jaka jest gwarancja, że nie odejdziesz z rangi UBT? - w chwili obecnej moim zdaniem żadna. Ranga UBTeam tez w pewnym stopniu wymaga czasu serwer DD2 #1 jest ciągle full DD2 #2 zapełnia się w godzinach popołudniowych FFA - również zaczyna prosperować. Jaka jest gwarancja, że prowadzenie serwera nie będzie kolidować z obowiązkami UBT? ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Jedno demko rozpisane tylko 3 akcje. Drugie demko problem z odpaleniem. Trzecie brak rozpiski nie jest pewny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel ErRoR_#1 Posted January 7 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted January 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts