Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ UBT CS 1.6 ] Trust

Recommended Posts

Wspierający

Wzór

Nick: Trust
Imię: Maciej
Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:218561310
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/maciekpro11/

Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek):
Byłem w UBT 2 razy, teraz też mam swój serwis i co nie co umiem, demko też kilka razy już się zdarzyło rozpisać. 

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:
Trudno powiedzieć, tyle co siedzę na komputerze to forum zawsze w tle jest. 

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: 8/10, potrafię dobrze ocenić cheatera, ale zawsze można się w czymś poprawić.

Dlaczego ty?:
W sumie po prostu dlaczego nie, jestem aktywny lubię sobie sprawdzić ssy/demko, sosna też zrezygnował więc jest wolny spot, serwerów jest coraz więcej i gra też więcej ludzi chociażby na FFA bądź OnlyDD2#2 więc zawsze ręce do pomocy się przydadzą. 

Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak, nawet teraz mam do niego dostęp mając serwer.

• Haha 2

b_560_95_1.png

Na nie 

dopiero co zrezygnowałeś z admina żeby się zająć serwerem nagle się zwolniło miejsce w ubt i już ci nie przeszkadza że masz serwer. Pozatym chłopaki sobie dają radę póki co 

Edited by Preston

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

Wspierający
Teraz, Preston napisał:

Na nie 

dopiero co zrezygnowałeś z admina żeby się zająć serwerem nagle się zwolniło miejsce w ubt i już ci nie przeszkadza że masz serwer 

Żeby być adminem, trzeba grać się na serwerze i spędzać tam określoną liczbę godzin co tydzień. Z kolei bycie w UBT to luźniejsza sprawa - forum mogę trzymać otwarte przez cały dzień, a zajmowanie się postami o UB to raptem kilka minut jeśli chodzi o ssy, bądź 30minut-40minut jeśli chodzi o demko, więc sumarycznie zajmuję  to zdecydowanie mniej czasu niż admin, który musi klepać te wymagane godziny na serwisie. Dlatego właśnie przestałem być adminem, bo nie miałem jak spełnić tego wymogu czasowego w grze.

Kubaa. >>,

Nie wypowiadamy się w swoim podaniu. Upomnienie słowne.

• Smutny 1

b_560_95_1.png

Junior Admin

Patrząc z punktu tego iż ostatnio z fotela odszedł Preston to teraz Sosna na ich miejsce przydałby się kandydat z dużym bagażem doświadczenia (bo większym od tych gości to troszkę cieżko bedzię znaleść) . Nie wiem czy się na to zgodzisz i oczywiście to nie jest jakas forma rozkazu ale czy dasz radę rozpisać owe demko ? 

Mały sprawdzianik oczywiście nic na siłę ;) Pokaż ze masz psyche i że faktycznie nadajesz się oraz ze ci zalezy na owe miano UBT :)

• Lubię To! 2
  • Super! 1

giphy.webp

Mimo że prywatnie cię lubię to muszę znowu być na nie :(
Nie wiem jakie masz dokładne doświadczenie i co potrafisz a czego nie ale biorąc pod uwagę że bardzo szybko zrezygnowałeś z admina z DD2#2 aby zająć się swoim serwerem to jaką mamy gwarancję że sytuacja się nie powtórzy z UBT?
Może i masz czas na to i jakieś doświadczenie ale patrząc na to że "czekasz" tylko na to jak któryś z nas złoży rezygnację żeby się wcisnąć na jego miejsce to trochę słabo wygląda :d Wcześniej tak zrobiłeś gdy Preston zrezygnował a teraz jak Sosna od nas odszedł ;d 
Nie odbieraj tego źle tylko moim zdaniem jeżeli ktoś ma być kolejnym UBT to żeby to był pewniak, 
Jak widać bo odwołaniach mimo tylu serwerów praktycznie 1 UBT wszystko ogarnia w fajnym czasie i na chwilę obecną nie jest nam potrzebna pomoc bo i tak to wszystko ogarnialiśmy sami albo we 2 gdy reszta była na urlopie.

• Lubię To! 1
  • Super! 1

sygn.png

Nie wiem, podanie jak każde inne.

Doświadczenie jest.  
Po wypowiedziach u góry fakt, krzywo że rezygnujesz z czegoś z powodu braku czasu i teraz zwolnione miejsce i ubt. Nie mi oceniać. Warto może dać szanse, każdy zasługuje na druga szanse.

Powodzenia ;)

• Lubię To! 1
  • Haha 1

• Administrator
Admin

Pomimo, że Cię lubię, oraz pomogę Ci z czasem z serwerem jestem na nie.

Dostałeś kredyt zaufania jako Admin DD2 #2 otworzyłeś serwer - praktycznie po chwili rezygnacja w której napisałeś, że musisz zając się własnym serwerem  no ale mniejsza z tym

W doświadczeniu jest napisane, że byłeś już UBT co jest oczywiście na plus. Aczkolwiek jaka jest gwarancja, że nie odejdziesz z rangi UBT? - w chwili obecnej moim zdaniem żadna.

Ranga UBTeam tez w pewnym stopniu wymaga czasu serwer DD2 #1 jest ciągle full DD2 #2 zapełnia się w godzinach popołudniowych FFA - również zaczyna prosperować. Jaka jest gwarancja, że prowadzenie serwera nie będzie kolidować z obowiązkami UBT?

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Jedno demko rozpisane tylko 3 akcje.

Drugie demko problem z odpaleniem.

Trzecie brak rozpiski nie jest pewny.

• Super! 1

giphy.gif

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

podanie-odrzucone.png

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania