blocker9637 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Hejka, przychodzę do was z zapytaniem o punkt regulaminu mówiący, że można zostać na respie TT max do 1.30. Dlaczego nikt nie użyje łepetynki i nie pomyśli, że w momencie rushu nie jestesmy w stanie opuścic pozycji gdyż dostaniemy po prostu w plecy. Jest minuta 1.36, stoje przy podwójnej skrzyni przy respie, nagle dostaje flasha więc się cofam. 1.33 moment gdy patrze w anarchie i dostaje kolejnego flasha na ryj i sie chowam jeszcze bardziej i wyczekuje typka az do 1.28, nie wychodzi, jest cisza, opuszczam pozycje i spierdzielam na B. Dostaje kicka z dupy w momencie gdy jestem praktycznie w polowie drogi na B, juz chyba drugi raz w podobny sposób. Gdzie jest logika w regulaminie? Mam biec może z nożem żeby łaskawie zwolnić pozycje, co? Regulamin powinien być ELASTYCZNY, bo każda runda nie wygląda tak samo. Prosze administrację o ogarniecie 4 liter, bo zawsze gram aktywnie i nigdy nie kampie na respie. Mój nick to "grasz chujnie". Jeżeli nic sie nie zmieni to sam będe rushować z CT co runde i będe spamować skargami na użytkowników. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Panie kolego z całym szacunkiem ale na opuszczenie respa masz bodajże 30 lub 20 sekund i masz 3 rozne drogi żeby z niego wyjść. I paręnaście innych miejscówek żeby się w dane miejsce wcelować przy ewentualnym rushu, admini i tak przymykają oko na ten resp i nie kickuja odrazu jak minie 1:30 😉 a jak ktoś stoi i kampi i nie widać po nim że nawet próbuje z tego respa wyjść no to się już nie ma co dziwić że lecą Kicki. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted January 7 Share Posted January 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts