Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Głupota ludzka nie zna granic.

blocker9637

Recommended Posts

Hejka, przychodzę do was z zapytaniem o punkt regulaminu mówiący, że można zostać na respie TT max do 1.30. Dlaczego nikt nie użyje łepetynki i nie pomyśli, że w momencie rushu nie jestesmy w stanie opuścic pozycji gdyż dostaniemy po prostu w plecy.
Jest minuta 1.36, stoje przy podwójnej skrzyni przy respie, nagle dostaje flasha więc się cofam. 1.33 moment gdy patrze w anarchie i dostaje kolejnego flasha na ryj i sie chowam jeszcze bardziej i wyczekuje typka az do 1.28, nie wychodzi, jest cisza, opuszczam pozycje i spierdzielam na B. Dostaje kicka z dupy w momencie gdy jestem praktycznie w polowie drogi na B, juz chyba drugi raz w podobny sposób. Gdzie jest logika w regulaminie? Mam biec może z nożem żeby łaskawie zwolnić pozycje, co? Regulamin powinien być ELASTYCZNY, bo każda runda nie wygląda tak samo. 

Prosze administrację o ogarniecie 4 liter, bo zawsze gram aktywnie i nigdy nie kampie na respie. Mój nick to "grasz chujnie". Jeżeli nic sie nie zmieni to sam będe rushować z CT co runde i będe spamować skargami na użytkowników.

• Lubię To! 2
  • Haha 1

Panie kolego z całym szacunkiem ale na opuszczenie respa masz bodajże 30 lub 20 sekund i masz 3 rozne drogi żeby z niego wyjść. I paręnaście innych miejscówek żeby się w dane miejsce wcelować przy ewentualnym rushu, admini i tak przymykają oko na ten resp i nie kickuja odrazu jak minie 1:30 😉 a jak ktoś stoi i kampi i nie widać po nim że nawet próbuje z tego respa wyjść no to się już nie ma co dziwić że lecą Kicki.  

• Lubię To! 1
  • Super! 1
  • Smutny 1

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

temat-archiwum.png

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania