Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ODD2] Podanie na admina

CICHOCI3MNY

Recommended Posts

VIP

► Nick: CICHOCI3MNY
► Imię: Dominik
► Wiek: 20
► Znajomość AMX (1-10): Trochę tego Admina już nie miałem, więc nie będę tutaj kłamał, że znam to na 10, więc dam 9 
► Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej
► Link do swojego GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for CIchocI3mnY
► Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ gram dużo i wiem, że nie zawsze jest administrator na serwerze, sporo graczy łamie non stop regulamin, na każdy możliwy spsosób i chciałbym pomóc chłopakom z administracji serwera podczas ich nieobecności w grze, Również wyznaje takie powiedzenie, że zawsze kolejna para rąk do pracy się przyda, więc mam nadzieje, że w tym przypadku osoba rozpatrująca moje podanie, podpiszę się pod tym "powiedzeniem"
► Czy posiadasz STEAM z grą?  STEAM_ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199478288867/
► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): Tak, oczywiście
► Staż w Counter-Strike 1.6: Jest to mniej więcej 8 lat, w ciągu tych 8 lat naprawde wiele, wiele godzin zostało spędzone w grze
► Czy posiadałeś już admina?: Tak, posiadałem
► W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Nie chce kłamać, ale jeżeli mnie pamięć nie myli to mój przyjaciel powiedział, że znalazł spoko serwer i mi go podał, no i tak tu zostałem już tyle czasu 

Ps. Próbuje drugi raz, tym razem już z większym zapasem doświadczenia i na forum a tym bardziej na serwerze

• Haha 1

jestem na NIE

Mamy 2 nowych adminów jak narazie na próbę, twoje gt nie wygląda za ciekawie prócz 3 dni ostatnich, sam niezbyt cię kojarzę, graj częściej daj się poznać bardziej i spróbuj za jakiś czas 

• Lubię To! 1

"kolejna para rąk do pracy się przyda" ale jak będzie  grała,  Ty w przeciągu 30 dni byłeś na serwerze 7 razy, a między dniami, w których grałeś na serwerze jest 10 dni pustego GT. 
Ja wyznaje powiedzenie do trzech razy sztuka, więc próbuj dalej, ale popraw swoje GT, bo na serwerze Cię widziałem jak przez mgłę. 
9/10 amxa? 
Na ten moment na NIE.

Edited by THC

Junior Admin

-Nie za bardzo ciebie kojarzę jak mam być szczery tym bardziej nie przypominam sobie byś choć raz zgłosił kogoś na u@

-W twoim GT są bardzo widocznie luki... Potrafisz grać 1 dnia 7h po czym nastepna twoja wizyta jest za ok 10 dni. Jak to mówią "Jedz mniej a częściej" 

Na tą chwilę jestem na Nie . W sumie zawsze kiedy wejde na serwa jest ktoś od nas z adminów i obecnie dajemy sobię rade .

• Lubię To! 1

giphy.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania