Noksiaczekkk Napisano 24 Grudnia 2023 Napisano 24 Grudnia 2023 Przychodzę z propozycją zablokowania smoke i fleshy na mapie de_dust2_long bo nieda się grać ludzie chodzą na respa i kupują smoke tyle ile mogą
Właściciel LOLSON Napisano 24 Grudnia 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 24 Grudnia 2023 @ Admin CS 1.6 [FFA] „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Trust Napisano 25 Grudnia 2023 Wspierający Napisano 25 Grudnia 2023 Ale prawdziwe bratku, jak ostatnio grałem longa to aż wyszedłem bo tak mnie denerwowało to 1 Przetłumacz na Angielski
MAKARON.ik Napisano 25 Grudnia 2023 Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Generalnie śmieszna propozycja :D bo dochodzi jeszcze mapka taka jak wiocha gdzie gracze (CT i TT) kupują HE i rzucają z respa na resp... i takich mapek jest pewnie więcej... a nie mówmy bo tt na dust_long ma przewalone... w końcu muszą wykonywać jakoś cele (w skrócie zraszować ct) można jedynie wprowadzić zakup jednego sg i dwóch fleszy... . Proszę nie patrzeć na orto bo jestem po % :D Edytowane 25 Grudnia 2023 przez MAKARON.ik
Administrator Kubaa. >> Napisano 26 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 26 Grudnia 2023 Rzucanie granatów zablokowane przez pierwsze 15 sekund Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 26 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 26 Grudnia 2023 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi