Trust Napisano 18 Grudnia 2023 Wspierający Napisano 18 Grudnia 2023 Od ostatniej aktualizacji gdy rzucany jest granat, jest poświata tego granatu, najlepiej było by gdyby ta poświata została usunięta całkowicie, ale jeśli jest to nie wykonalne, to niech wszystkie granaty mają jedną poświatę, bo teraz gdy FLASH ma białą poświatę a SMOKE zieloną, to nie można za bardzo rzucać smoke ludziom na twarz ( tym lepszym którzy się od granatów odwracają ) z myśla, że ich zrobimy w bambuko i wychylimy po rzuceniu granatu i zabijemy. Pake(C4) z choinki zmieniłbym osobiście na prezent, albo zmniejszył ową choinkę bo są momenty gdzie ta choinka zasłania przeciwnika i po prostu utrudnia rozgrywkę. Chciałbym też tutaj dodać jedno słowo w kwestii AntyRush który został już poruszony i został częściowo przyjęty i devile powiedział, że już to przerabiali X razy, niestety ja w tamtych czasach na serwisie nie grałem, ale chciałbym zaproponować tutaj zablokowanie możliwości rushowania chociażby przez pierwsze 15/20sekund, co nie jest długim okresem, a bardzo kluczowym bo jak na serwerze są 2 skoki to bardzo szybko się ludzie poruszają i CT w 5 sekund zraszuję galę/długą a TT nawet z respa jeszcze nie wyjdzie i często jest tak, że TT po prostu ginie zanim wyjdzie z respa i kupi broń i zauważyłem, że faktycznie często wchodzą nowi gracze ( przeważnie nowi w cs 1.6 ) i zanim oni wyjdą z respa i kupią broń to już leża martwi, jedna dwie takie rundy i wychodzą z serwera. Zapraszam do wypowiedzi graczy serwera jak i adminów
elo elo 350 Napisano 18 Grudnia 2023 Napisano 18 Grudnia 2023 Ogólnie to się wypowiem, bo grałem na tym serwerze zanim powstał Co do granatów, to osobiście bym je wyrzucił, te śniezki trzeba rzucać 3x wyzej niz normalne granaty, jakieś dziwne są, te linie to okej, z tym sie zgodzę. Prezent zamiast chujinki na + Antyrush do skasowania jak najszybciej 2 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Administrator Kubaa. >> Napisano 19 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 19 Grudnia 2023 1. Jak rzucasz granata na przeciwnika to on nie powinien widzieć tej "smugi" za granatem - chyba że ją widzi to poprawie daj znać 2. Nie. Choinka jako C4 jest od początku serwera, i jest to w pewnym stopniu tradycja serwera, do której stali gracze się przyzwyczaili. Model prezentu jest dodany jako "event" z którego można wylosować bonusy a o modelu "bałwana" jako C4 nie ma nawet mowy 3. Nie rozumiem po co ten temat jest poraz kolejny wałkowany, od tego jest admin by pilnować aby gracze nie rushowali. Zresztą @ De3ViLLe wytłumaczył wszystko w poprzedniej propozycji - powiem to ostatni raz antyrush - NIE POJAWI SIE NA SERWERZE 2 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 19 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 19 Grudnia 2023 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi