dmNTrx. Napisano 17 Grudnia 2023 Napisano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Imię: Kamil Nick w grze: Aktualnie jako xhex1e ^_^ Wiek: 19 Link do GT: https://www.gametracker.rs/player/193.33.177.157:27015/xhex1e%2B%5E_%5E/ Link do profilu STEAM: <Steam> Znajomość skali AMXX: Daje mocne 7/8 na 10. Doświadczenie: Jako doświadczenie Admina posiadam duże, wielokrotnie miałem styczność Admin'owania na serwerach z różnymi modami min. JailBreak, DD2, Paintball, OnlyAWP, Deathrun. A także dwukrotnie byłem Opiekunem serwera, który do tej pory był i jest grywalny, ale z brakiem czasu z mojej winy, musiałem zrezygnować: praca (Mało czasu na zajmowanie się serwerem, kupowaniem reklamy, ogarniając działy itd...) Więc pod sumując moje doświadczenie na temat serwerów 1.6 nie mylić z CS.GO jest na poziomie dobrym / bardzo dobrym. Dlaczego Ty?: Ponieważ, jestem osobą bez konfliktową nie wliczając spiny na forum, potrafię zachować zimną krew, nie patrząc kogo lubię i z kim dłużej gram karze taką samą karą jak pozostałych u mnie nie ma takiego czegoś jak kolesiostwo. Potrafię utrzymywać porządek, szybko reagować, dogadywać się jak i argumentować graczy i wytłumaczyć dlaczego to i to dostał i dlaczego na tyle. Posiadałem na tym forum rangę Opiekun FFA, więc chyba można mi zaufać, jeżeli miałem możliwość posiadania takiej rangi na serwerze. Mimo, że mam mało przegranych godzin na serwerze, jestem osobą rozpoznawalną u innych graczy, więc czy dostane szanse Admin'owania czy też nie, to nie przestane grywać na serwerze. Nie ukrywając, potrzebna jest osoba, która ogarnia więcej rzeczy związane z serwerem niż taka 15-letnia osoba, która tylko gra i rozkazuje robić cele mapy XD. Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: Oczywiście, że tak. Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: Jasne nie ma problemu, w razie szczegółów możemy porozmawiać w wiadomości prywatnej. @ Kubaa. Niestety ale mylisz się kolego drogi fakt faktem jestem jestem na tej grupie, ale nie szukałem serwera i nie zapraszałem innych do gry no chyba, że wliczając Mixy. @ De3ViLLe podaj link do co najmniej jednej strony gdzie PROMUJE jakieś forum --> -brak czasu, praca, a jednak czas na promowanie innych sieci i serwerów na grupach się znalazł <- proszę o linki Edytowane 17 Grudnia 2023 przez dmNTrx. 4 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 17 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 17 Grudnia 2023 Nie. -dopiero wróciłeś -masz przegrane trzy godziny. -kłamiesz mówisz, że mało czasu miałeś a kilka dni po twojej rezygnacji dodawałeś post na grupę CS 1.6 [FB] poszukując serwera do gry, oraz "szukając chętnych do gry, na pewnym serwerze" /edit No okej @ dmNTrx. Ehh.. Rezygnacja 29 stycznia. W rezygnacji napisałeś, że nie masz chęci wbijać na serwer oraz grać - teraz nagle piszesz praca brak czasu czyli kłamałeś w swojej rezygnacji = kolejne klamstwo Post na grupie: 10 luty Poraz kolejny kłamiesz, szukałeś chętnych do gry. (Na screenie zamazane ip, forum, oraz twoje dane) W internecie nic nie ginie ^^ Serwer potrzebuje adminów którzy, nie zrezygnują z dnia na dzień Pozdrawiam Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
De3ViLLe Napisano 17 Grudnia 2023 Napisano 17 Grudnia 2023 Obecnie na nie. -ledwo co wróciłeś na forum -gt leży i płacze -brak czasu, praca, a jednak czas na promowanie innych sieci i serwerów na grupach się znalazł :p
Właściciel LOLSON Napisano 17 Grudnia 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 17 Grudnia 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi