asia69 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Nick:ASIA_69 lub ASIA_96 Data i godzina: dzis, około 10 minut temu Dowód: [Najlepsze Serwery] ========================================== [Najlepsze Serwery] Zostales wykopany przez admina [Najlepsze Serwery] Powod: "Zmien nick!" [Najlepsze Serwery] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na https://gamefuture.pl/ [Najlepsze Serwery] Najlepsze Serwery! [Najlepsze Serwery] ========================================== Kicked by Console: "Zmien nick!" Serwer: DD2 Świadkowie: @Asia996 Uzasadnienie: Hejcia, dostałem pare razy kick od admina .:Bobrysa:. z powodem znien nick. Nie rozumiem dlaczego. Najpierw myslałem, ze moze chodzi o liczbe 69, ale jednak nie, bo zmieniłem na 96 i dalej kick ;c Prosze, czy jest jakas rezerwacja na imie Asia Joanna Aska Baska Kaska? Jesli tak, to byłbym zainteresowany wykupieniem uprawnien. Mam tez kolege Matiego, to jesli by było można to dla niego tez rezerwuje nick Mati, tak za wczasu. Dzieki :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia996 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Hejcia. Tak jestem świadkiem, tej całej sytuacji chorej jak to ujmę. Nicki które mamy, teraz na waszej serwerowni to nie dla tego że chcemy komuś uprzykrzy życia tylko nie rozumiemy jedne kwestii dlaczego takie rzeczy się dzieją. Kolega dał sobie taki nick bo jego ciocia jest bardzo kochaną osobą dla tego liczba [69] a że pan admin sobie coś ubzdurał to już nie jest nasza sprawa bądźmy szczerzy! Chyba że faktycznie nicki macie zarezerwowane to rozumiem i zwracam honor nawet przeproszę i poniosę za to odpowiedzialność Ps ile za rezerwacje nicku? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Dobra gosciu wez sie nie blaznij jeden z drugim z tymi nickami bo to nie borys tylko ja wam dalem te kicki @ Właścicieldo zamkniecia bo to jakies dzieciaczki z innego forum 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia69 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 (edited) a za co kicki blaznie? moja ciocia jest chora, a ze ma 69 lat, to chcuialem upamietnic jej uro lol Edited December 17, 2023 by asia69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorysS Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Także jestem świadkiem całej tej chorej sytuacji związanej z prowokacją tych dzieciaków i + @ Preston bo nie dość, że pomówienia w moją stronę gdzie oczywiście to kłamstwo bo to nie ja kickowałem, osobiście dałbym od razu bana i się nie patyczkował nawet. Przychodzą z innego serwa i stwarzają niepotrzebne problemy. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted December 17, 2023 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted December 17, 2023 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts