Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[ UBT CS 1.6 ] Trust

Trust

Recommended Posts

Wspierający

Wymagania

- Znajomość ortografii 
- Staż na forum min. 14dni 
- Posiadane 35 postów 
- Znajomość regulaminu 
- Minimum 16 lat 
- Brak ostrzeżeń na forum 
- Platforma Steam bez blokad. 
- Doświadczenie w rozpisywaniu demek. 
- Minimum 750h w CS 1.6 -  Niestety mam mało godzin, ale miałem kilka steamów gdzie pozapominałem haseł, oraz duuuuuuużo godzin na nonsteam.

Wzór

Nick: Trust
Imię: Maciej
Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:218561310
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/maciekpro11/

Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek):
Byłem 2 razy w UBT, ostatnio to było w 2017 roku xd, ale potrafię rozpisać demko, oraz oczywiście sprawdzać ssy.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:
W sumie odkąd jestem na sieci, to siedzę codziennie po dobre 10h, dlatego od kilku dni wygrywam kalendarz adwentowy :xdd:

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: 8/10, potrafię dobrze ocenić cheatera, ale zawsze można się w czymś poprawić.

Dlaczego ty?:
Jestem przekonany, że moje umiejętności i wiedza mogą być cenne dla UBT. Chciałbym wnieść swój wkład w rozwój forum i sieci. Jestem bardzo aktywny na forum, co za tym idzie, ludzie nie będą musieli długo czekać z czekaniem na odbanowanie. No i jest wolny spot no to czemu by nie napisać, się nie uda to spróbujemy kiedy indziej :Dolan:

Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak, ale no parę lat temu.

EDIT : tutaj @ JOK3R mówi, że nikt długo nie czeka na UB 
pov chłop czeka ponad tydzień

image.thumb.png.eefb2970565cbbf2a1d78ca880217959.png

Edited by Trust
  • Lubię To! 1

b_560_95_1.png

• Trust changed the title to [ UBT CS 1.6 ] Trust
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL

@ UBTeam CS 1.6 zapraszam do wypowiedzi. 

giphy.gif

Moderator

Moim zdaniem ekipa która jest obecnie jest wystarczająca i rekrutacja powinna być zamknięta.

Czas oczekiwania na rozpatrzenie odwołania lub sprawdzenia screenów nie jest długa czyli na moje ekipa daje radę z tematami.

@ Trust Tydzień? xD Zaledwie dwa dni..

@ Noksiaczekkk  Przypomnę że jest okres przedswiąteczny i kazdy ma duzo innych obowiązków i jednorazowa sytuacja nie zmieni mojego zdania na ten temat. W dalszym ciągu podtrzymuje decyzje i jestem na nie.

Edited by JOK3R
  • Lubię To! 2

”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.”

☆ Joker ☆

@ JOK3R nie zgadzam się z tobą i z tym co napisałeś moim zdaniem przydałaby się wam pomoc w tym UBT, chłop czeka drugi dzień na wydanie werdyktu. Jakiś czas temu oznaczyła was @ cukinia żebyście coś z tym odwołaniem zrobili. Tutaj są dowody. Pozdrawiam

@ JOK3R no dobrze doskonale rozumiem że każdy ma dużo obowiązków itd. Skoro sobie nie dajecie rady to możliwe by było danie szansy, może jedna dodatkowa para rąk by się przydała.

Screenshot_2023-12-15-21-32-43-480_com.android.chrome.jpg

IMG_20231215_213934.jpg

Edited by Noksiaczekkk
  • Super! 1

Jestem tego samego zdania co @ JOK3R

Na daną chwilę, nie potrzeba nam kolejnych rąk do pomocy, chociaż dzięki, że się tak martwicie. Doceniamy to :D Joker wyjaśnił kwestie z tą jednorazową sytuacją, lecz mogę dodać, że nie ma nie wiadomo jak trudnych demek, czy też dużo odwołań, żeby nad jednym działem spoczywało aż 5 UBT'ków + osoby z administracji, z tego co widziałem też się czasem wypowiadają. Już na tą chwilę jest nudno w tym dziale nie ma ciekawych odwoływań nad którymi można by się było choć troszkę pogłowić :/ Także przepraszamy za tą jedną sytuacje, gdzie czas oczekiwania odwołania rzeczywiście był za długi ale dla mnie też nie jest to powodem, nad którym mielibyśmy brać kolejną osobę. A jeśli już te podanie będzie zaakceptowane to jedynie o co proszę to chociażby o weryfikację umiejętności to tyle, pozdrawiam :)

• Lubię To! 2
  • Super! 1

Tak jak koledzy z zespołu napisali wyżej, również uważam że na chwilę obecną nie potrzebujemy nikogo dodatkowego.
Radzimy sobie jak najbardziej z ssami czy demkami, a każdemu coś może umknąć ;) 
Na chwilę obecną na NIE, jeżeli będziemy potrzebować pomocy to jak najbardziej weźmiemy kolejną osobę :D

• Lubię To! 1

sygn.png

Junior Admin

@ Trust z pełnym szacunkiem ale pamiętajmy że nie żyjemy tylko życiem wirtualnym ale także prywatnym w którym każdy z nas ma obowiązki zwłaszcza ze zbliżają sie świeta . Troszkę wyrozumiałości i nie wytykajmy sobie jakiegoś jednego odwołania.. To nie oznaka że chłopaki nie dają sobie rady bądz brakuje im rąk do pomocy. Do rzeczy:

17 godzin temu, Trust napisał:

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:
W sumie odkąd jestem na sieci, to siedzę codziennie po dobre 10h, dlatego od kilku dni wygrywam kalendarz adwentowy :xdd:

Gratulacje mordo :) Ale co ma piernik do wiatraka?

17 godzin temu, Trust napisał:

Dlaczego ty?:
Jestem przekonany, że moje umiejętności i wiedza mogą być cenne dla UBT.

Twierdzisz ze byłeś 2 razy UBT ostatni raz ponad 6 lat temu prawda ? Co masz na myśli pisząc ze "Chciałbym wnieść swój wkład w rozwój forum i sieci" Myślisz ze jesteś na tyle gotowy by podjąć sie owego stanowiska i tzw. "zastąpić Prestona" ?

18 godzin temu, Trust napisał:

Jestem bardzo aktywny na forum, co za tym idzie, ludzie nie będą musieli długo czekać z czekaniem na odbanowanie.

Być aktywnym na forum Spoko ale rozpatrzeć dobrze demko czy gracz nie jest odpalony... Tu aktywność nic nie pomoże 

18 godzin temu, Trust napisał:

No i jest wolny spot no to czemu by nie napisać

Troszkę zdanie ala sarkastyczne wyłącznie pod kolorek i rangę ale to tylko moje odczucia oczywiscie :)

Na tą chwilę chłopaki dadzą rade a rekrutacja powinna byc tymczasowo oFF @ Trust nie odbierz tego żle ale mi się wydaję ze jeszcze nie nadszedł ten czas na ciebie ale to tylko moja opinia :) Pozdrawiam

• Lubię To! 2

giphy.webp

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Witam wszystkich serdecznie w ten sobotni ponury dzień. :UmPikaOla:

@ UBTeam CS 1.6 jest zdania, że nie jest potrzebna pomoc i z tego, co zaobserwowałem, dają oni radę sami.

@ Trust rozumiem, że chcesz pomóc, i doceniam to, ale wydaję mi się, że przy trzech serwerach  dużo roboty nie ma, tym bardziej gdzie @ Mastered Ultra Instinct zgłaszał mi urlop, a dzbanowi pokazywałem jak to zrobić na forum, ale najwidoczniej zapomniał, i @ Sosna , który ma też urlop.

@ Noksiaczekkk  polecam sprawdzić inne odwołania bądź ss'y i zobaczyć ile @ Użytkownik musi czekać na werdykt ze strony @ UBTeam CS 1.6

@ Mr. Ambrozja  ma rację, teraz zaczął się szał świąteczny, i każdy ma inne zajęcia niż forum, tym bardziej wiem, jak to jest gdy jest zapierdol nawet czasu nie ma sprawdzić forum.

Dziękuje za uwagę pozdro. 

• Lubię To! 3

giphy.gif

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

temat-zamkniety.png

• Lubię To! 1

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania