Mr. Ambrozja Posted December 10, 2023 Junior Admin Share Posted December 10, 2023 ► Nick: Mr. Amb(r)ozja ► Imię: Radzio ► Wiek: 32 ► Znajomość AMX (1-10): 9 ► Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście ► Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mr. Amb(r)ozja/54.38.131.56:27015/ ► Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Każda para rąk się przyda do pomocy zwłaszcza ze zadomowilem się u was. Wiecej adminów= Mniej chaosu na serwerze :) ► Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:27191206 ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Jak najbardziej ► Staż w Counter-Strike 1.6: 18 lat ► Czy posiadałeś już admina?: Byłem właścicielem 3 serwerów , kilkanaście razy opiekunem serwera oraz... nie zliczę ile razy byłem adminem:) ► W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Ojej.. Nie pamietam bo to było 1.5 roku temu i nie chce was wprowadzać w błąd jak się u was znalazłem. Na pewno nie żałuje tej decyzji :) Pozdrawiam i uważaj kiedy strzelam z AWP :D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 @ Admin CS 1.6 [ODD2 #1] zapraszam do wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychol Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Można dać szansę, trochę każdy z nas ma mało czasu w tym okresie więc pomóc się przyda Gt+ Wiek+ Nie kojarzę by były jakieś problemy z nim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Na tak Przyda nam się pomoc, doświadczenie spore, żal by nie brać:D Do tego długo u nas gra, stały gracz takich najlepiej brać bo im się to po prostu nie znudzi po jednym miesiącu. Nie sprawiał też żadnych problemów kulturka zawsze była także no ja bym akceptował te podanko :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rbiq Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Jak dla mnie mozna przyjąć :D +Staż na serwerze jest +bezkonfliktowy +Gt obleci +teraz mamy grudzień i z tymi godzinami innych różnie bywa tak na prawde, każda pomoc sięprzyda :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietrek90 Posted December 10, 2023 Wspierający Share Posted December 10, 2023 Na Tak + Aktywny + GT + Chęci + Wiek + Kultura + Doświadczenie + Kontaktowy + Lubiany :) + Każde parę rąk się przyda :) Powodzenia i Pozdrawiam serdecznie :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz. Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Na tak doswiadczenie ma rozpoznawalny kontaktowy Ps. W fife nie ma szans 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 +tak +tak +tak TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Jak najbardziej można dać szanse. Jest stałym i bezproblemowym graczem, do tego dochodzi doświadczenie i stabilnie wyglądające GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted December 10, 2023 Wspierający Share Posted December 10, 2023 Na Tak + Aktywny + GT + Chęci + Wiek + Duży plus za aktywność na forum, a nie, że konto pod podanie tylko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 (edited) Zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steam po flagi na serwerze. Edited December 10, 2023 by onajN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts