Trust Napisano 9 Grudnia 2023 Wspierający Napisano 9 Grudnia 2023 Usunięcie informacji z prawego górnego rogu kto kogo obserwuje po śmierci bo jest szansa, że jak gracz będzie grał odpalony to będzie on uruchamiał tylko swoje cheaty jak zobaczy, że nikt go nie obserwuje i w takim wypadku nie mogę np nagrać filmu na niego czy coś. Ten plugin jest kompletnie zbędny bo nic nie wnosi bo kogo interesuje kto mnie obserwuje a jedynie może zaszkodzić serwerowi, jakby zdarzył się przypadek taki co napisałem. Pozdrawiam. 1 1 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 9 Grudnia 2023 Napisano 9 Grudnia 2023 Zapraszam do wypowiedzi graczy oraz adminów serwera. @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]@ Użytkownik "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
M@ri@n Napisano 9 Grudnia 2023 Wspierający Napisano 9 Grudnia 2023 Myślę że gracz o nicku Trust ma rację 1 Przetłumacz na Angielski
Jerry Napisano 9 Grudnia 2023 Napisano 9 Grudnia 2023 Oczywiscie, ze na tak. Nie ma sensu, plugin z ta obserwacja jest totalnie zbedny + ulatwia wlasnie takim grajkom ma czitach. 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 10 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 10 Grudnia 2023 Na dniach zostanie wyłączone Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 10 Grudnia 2023 Admin Administrator Napisano 10 Grudnia 2023 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi