Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: mAngel
Doświadczenie: Jeżeli chodzi o doświadczenie de facto w moderowaniu forum - dawno temu pełniłem taką funkcje na kilku forach o tematyce IT. Oprócz tego jako właściciel/współwłaściciel dwóch sieci serwerów zajmowałem się tym samym na forum.
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Na spokojnie 1-4 godziny (w zależności od dnia)
Dlaczego ty?:  
Sądzę, że nadaję się na to stanowisko ze względu na doświadczenie w moderowaniu oraz zaangażowanie w społeczność. Uważam, że mogę wnieść istotny wkład w utrzymanie porządku i pozytywnej atmosfery na tym forum. Mam doświadczenie w pracy nad społecznościami online, zarówno w roli moderatora na kilku forach o tematyce IT, jak i jako właściciel/współwłaściciel dwóch sieci serwerów w okresie młodości. Dodatkowo zarządzałem również potężną społecznością graczy jako jeden z liderów w pewnym czasie największej polskiej gildii w grze New World. To doświadczenie pozwoliło mi zrozumieć ważność skutecznego zarządzania społecznością, rozwiązywania konfliktów i utrzymania poziomu kultury osobistej wśród uczestników. Jestem przekonany, że moje umiejętności interpersonalne, zdolność do efektywnej komunikacji oraz predyspozycje do rozwiązywania konfliktów mogą przyczynić się do utrzymania pozytywnej atmosfery na forum. Jako osoba bezkonfliktowa zawsze staram się podejść do sytuacji z zrozumieniem i empatią. Rozumem wagę roli Moderatora w utrzymaniu porządku i zapewnieniu, że społeczność jest miejscem przyjaznym dla wszystkich. Moim celem jest wspieranie rozwoju społeczności, aktywna udział w dyskusjach oraz pomoc w rozwiązaniu wszelkich problemów, jakie mogą się pojawić. Jestem gotów poświęcić czas i energię, aby zadbać o dobre samopoczucie uczestników forum oraz zapewnić, że zasady społeczności są przestrzegane. Liczę, że moje doświadczenie, zapał do pracy oraz moje umiejętności sprawią, że będę wartościowym członkiem zespołu moderatorów.

• Lubię To! 2
  • Super! 3

spacer.png

Napisano

Jestem oczywiście na TAK

+Wiek

+Doświadczenie

Strasznie ogarnięty człowiek także jak dla mnie nie ma lepszego kandydata 

Pozdrawaim :serce3:

• Administrator
Admin
Napisano

Oczywiście, ze tak

+Wiek

+Doświadczenie

- dopiero wrócił

+Z FFa daje sobie radę

Z8jteAx.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano

podanie-zaakceptowane.png

:dziwnykot:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania