gettexik Napisano 11 Listopada 2023 Napisano 11 Listopada 2023 Nick w grze: gettexik Wiek: 15 Doświadczenie: Będzie to mój pierwszy raz (nie bijcie) Staż na serwerze: Zaledwie tydzień ;( Znajomość AMXX [1-10]: 4 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Trzyma się tasiemki znakomicie ;D Dlaczego chcesz admina?: Spędzam na serwerze zbyt dużo czasu i było mnóstwo sytuacji gdzie przydawał się admin, a nikogo z administracji niestety nie było. Pisząc to podanie właściwie mam teraz takie "wypełniać to wszystko? przecież i tak mnie nie przyjmą jak ledwo co zacząłem grać", ale z drugiej strony trzeba od czegoś zacząć i jak jakimś cudem przyjmiecie mnie do swojego grona to postaram się być świetnym adminem ;D Kontakt: discordzik: gettexik ig: gettexik no i forum Twój SteamID: STEAM_0:1:610195537 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/gettexik_/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Wrzucałbym jakieś klipy z serwera na tt i prowadził live (jak będzie sprawny internet) De3ViLLe, 11 Listopada 2023 Przyjęty na okres próbny. Odezwij się do mnie na forum w celu dodania na grupę administracyjną. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi